Autonieuws

Eerste foto Jaguar XF facelift gelekt

Jaguar´s vertrouwen in journalisten heeft ongetwijfeld weer een deukje opgelopen. Deze foto toont ons namelijk de vernieuwde XF die aan een select groepje internationale journalisten is getoond op het designcentrum in Whitley.

Wij waren er begin deze week ook bij om een eerste blik te werpen op de nieuwe XF. Er werd ons vriendelijk verzocht geen foto´s te maken en uiteraard al helemaal niet te verspreiden. Helaas voor Jaguar is er toch iemand geweest die liever niet meer bij de fabrikant over de vloer komt. Jammer voor hem, toch een gelukje voor ons. We kunnen jullie immers nu de eerste foto van de vernieuwde XF tonen.

C-XF
We zien duidelijk wat wij al hadden bevestigd toen we met een gecamoufleerd prototype van deze vernieuwde XF hebben gereden: de neus lijkt sterk op de XJ. Tegelijkertijd schiet ons ook de C-XF uit 2007 te binnen, inderdaad de conceptcar waarmee Jaguar de XF introduceerde.

Eerste rij-indruk
Over twee weken zal Jaguar de vernieuwde XF onthullen op de New York Motor Show. Benieuwd naar hoe die rijdt? Wij hebben er al een korte rij-indruk mee kunnen opdoen!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Jaguar XF geprijsd vanaf € 46.950,-

Autonieuws
Jaguar XF
> Artikel lezen

Nieuwe Jaguar XF kijkt op Londen en concurrentie neer

Autonieuws
Jaguar XF
> Artikel lezen

Nieuwe Jaguar XF als fotomodel geslaagd

Fotogalleries
> Artikel lezen

Eerste glimp van acrobatisch debuterende Jaguar XF

Autonieuws
Jaguar XF
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.