Autonieuws

Lamborghini Aventador extreem gewild

Lamborghini heeft niets te klagen over de Aventador LP700-4. De Italiaanse fabrikant kan er slechts vijfhonderd per jaar van bouwen, maar nu is het orderboek al gevuld met meer dan 800 handtekeningen. Dat betekent dat de levertijd is opgelopen tot zo’n twee jaar!

Een half miljoen euro voorschieten – de Nederlandse prijs van een aangeklede Avantador – voor de meest gewilde supercar van dit moment en er vervolgens zeker nog een jaar, zo niet twee, op moeten wachten. Maar minstens de helft van de nu al meer dan achthonderd toekomstige eigenaren van een Lamborghini Aventador hebben dit ervoor over. De LP700-4 gaat namelijk als warme broodjes over de toonbank en Lamborghini kan de vraag niet bijbenen. Sterker nog, de productie is nog maar net opgestart en als de orderportefeuille van de Aventador zich met deze snelheid blijft vullen zien sommige kopers hun dit jaar bestelde nieuwe trots niet eerder dan in 2014. Je moet wel een engelengeduld hebben om dit vol te houden!

Roadster
Wie weinig geduld heeft maar toch relatief snel een Aventador wil hebben kan opteren voor de Roadster. Daarmee hebben we nog geen kennisgemaakt, maar toch schrijven enkele Lamborghini-dealers al orders voor de dakloze LP700-4. Op basis van de specificaties van de coupé weten ze dat het wel snor zit met de Avantador Roadster, ook al ligt de vraagprijs ver over de 500.000 euro.

Bron: Autotelegraaf

Gerelateerde artikelen

Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht

Spyshots
Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht?
> Artikel lezen

Lamborghini Aventador Esavox Docking Station goes big and loud

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Op de valreep: beeldschone Aventador SV in goud-zwarte outfit

Autonieuws
Lambo
> Artikel lezen

Bijzonder: man bouwt Lamborghini Aventador om tot Xbox-controller

Autonieuws
Bijzonder: man bouwt Lamborghini Aventador om tot Xbox-controller
> Artikel lezen

Lamborghini Aventador S: 740 pk en 690 Nm sterk

Autonieuws
> Artikel lezen

Goud voor oud: Novitec Lamborghini Aventador S

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.