Autonieuws

Maybach Coupe (Xenatec)

Maybach Coupé van Xenatec in Genève maar...

Hij is niet op de autosalon. Koetswerkbouwer Xenatec stelt de op de vernieuwde Maybach 57 S gebaseerde Coupé voor in een speciaal daarvoor gebouwd paviljoen bij het "La Reserve"-hotel, vlak bij het meer van Genève. Daar zal deze speciaal door Xenatec-ontwerper Fredrik Burchhardt gespecifieerde bolide te zien zijn.

Maybach Coupé van Xenatec in Genève maar...
In een twee verschillende matte grijstinten die net als bij de Maybach-limousines door een fijn grijs lijntje van elkaar gescheiden worden pronkt de Maybach Coupé aan het meer. Aan de binnenzijde is gebruik gemaakt van buffelhuid in combinatie met donker nappa-leder (ook voor de dakbekleding) en vloerbekleding in Alcantara. Onder de kap ligt de 6.0 liter V12 biturbomotor van de Maybach 57 S - nog steeds goed voor 612 pk en 1.000 Nm trekkracht.

Prijzig
Dat klinkt duur. En dat is het ook. Deze met de toestemming van Maybach gecreëerde 5,73 m lange tweedeurs wisselt pas bij € 675.000,- van eigenaar. En daar komt de BPM dan nog bovenop.
Redactie
Door Redactie
Maybach Coupé van Xenatec in Genève maar...
Maybach Coupé van Xenatec in Genève maar...

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers