Autonieuws

Opel Zafira Concept in vol ornaat

Met een kleine teaser vooraf had Opel de spanning voor de autosalon willen vasthouden. Het mocht niet zo zijn, reeds zijn alle beelden van de Zafira Concept, een sterke hint naar het productiemodel, gelekt.

Dat Opel de opvolger van de nieuwe generate Zafira meeneemt naar de Autosalon van Genève was al bekend. Het gaat echter nog niet om het daadwerkelijk productiemodel, maar om een studiemodel die sterk aangeeft welke kant het opgaat met de derde generatie Opel´s grootste MPV. Nu we over al het beeldmateriaal beschikken kunnen we met zekerheid zeggen dat de vervanger van de huidige Zafira, net als de recente creaties van het merk de Insignia en de Astra, over een meer gesculpteerde carrosserie met wulpsere lijnen beschikt. Het voornaamste stijlelement blijft de indrukwekkende vleugelvormige koplampen.

Sfeervol interieur
Zoals Opel al aangaf tijdens het teasen is de de designstudie voorzien een ´luchtig interieur´. Niet in de eerste plaats door de beige bekleding, maar ook door het gebruik van glaswerk in de vorm van een enorm panoramadak. Dat ook de styling van de cockpit in lijn ligt met andere producten van het nieuwe Opel mag geen verrassing zijn. We zien er duidelijk Meriva en Astra lijnen in.

Meer informatie over de Opel Zafira Tourer Concept blijven we jullie nog verschuldigd. Dit zal ongetwijfeld volgen wanneer de deuren van de Autosalon van Genève zich openen.

Gerelateerde artikelen

Prijzen voor vernieuwde Opel Mokka en Zafira

Autonieuws
Prijzen voor vernieuwde Opel Mokka en Zafira
> Artikel lezen

Astra-invloeden voor vernieuwde Opel Zafira

Autonieuws
Opel Zafira 2016
> Artikel lezen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.