Autonieuws

Volkswagen Eos fors duurder door nieuwe Golf Cabrio

Volkswagen heeft de vernieuwde Eos laten neerstrijken in ons land en daarbij meteen de prijzen bekend gemaakt. Hier komen ze!

Bij een vernieuwde neus met hertekende koplampunits en een opgewaardeerde achterkant horen aangepaste prijzen. En die zijn een stuk hoger uitgevallen. Instappen in de Volkswagen Eos kan voortaan vanaf € 33.390,-. Dat is € 3.400,- meer dan voorheen voor de Eos met 1.4 TSI (122 pk) betaald diende te worden. Ook de 1.4 TSI met 160 pk is in prijs gestegen. Heden is € 36.190,- voor deze motorisering verschuldigd. Het nieuwe topmodel, de 2.0 liter TSI met 210 pk, is er vanaf € 41.590,- en uitgerust met DSG-transmissie bedraagt de vanafprijs € 44.390,-.

Uitrusting
De hogere prijsstelling heeft vast en zeker te maken met het feit dat de standaarduitrusting uitgebreid is en dat er een fonkelnieuwe Golf Cabrio achter de coulisse staat te trappelen om gepresenteerd te worden (Genève). Die wordt onder de Eos gepositioneerd zodat deze laatste iets hogerop de ladder is komen te staan. Ieder Eos omvat zoal comfortstoelen, 16 inch lichtmetalen wielen, airconditioning, “Radio RCD310” met acht luidsprekers, elektrische ramen, ESP en zes airbags. De Highline-uitvoering vult dat aan met onder meer een alarmsysteem (SCM 3), een multifunctioneel sportstuur, cruise control, sportonderstel, multimedia aansluitbox, licht en zichtpakket en een uitgebreidere boordcomputer.

Gerelateerde artikelen

Forse prijsverlaging Volkswagen Eos

Autonieuws
Forse prijsverlaging Volkswagen Eos
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.