Autonieuws

Opel onthult Zafira Tourer Concept

Geheel uit het niets gunt Opel ons een blik op de nieuwe Zafira. De Zafira Tourer Concept zoals de getoonde ‘geest’ heet, is de belangrijkste knaller van het Duitse merk tijdens de Autosalon.

We hebben de lounge concept geprobeerd te combineren met een auto, "zegt Mark Adams, Vice President van Opel / Vauxhall Design. "Een lounge is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte en kunt ontspannen, een plek waar je echt wilt zijn. We wilden hetzelfde gevoel bieden in een MPV en een lounge ontwikkelen waar je graag je tijd wil besteden." Fraaie marketingtermen, maar Opel zegt er alles aan te doen om het ruimtelijke en ontspannende gevoel te benaderen. Het gebruik van veel glas, een flexibel interieurontwerp en hoogwaardige materialen zijn hier een voorbeeld van.

Opgeblazen Ampera
Het interieur mag wellicht het belangrijkste speerpunt zijn geweest voor de ontwerpers, ook het exterieur verschilt flink veel van zijn voorganger. Verrassend is het ontwerp echter niet, de getoonde afbeelding doet ons namelijk sterk denken aan een opgeblazen Ampera. Dynamisch en geheel in lijn met de familie is het design zodoende wel.

Hoe het model er daadwerkelijk uitziet in een metalen jas kunnen we op één maart ontdekken als de deuren van de Autosalon van Genève zich openen.

Gerelateerde artikelen

Astra-invloeden voor vernieuwde Opel Zafira

Autonieuws
Opel Zafira 2016
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Prijzen voor vernieuwde Opel Mokka en Zafira

Autonieuws
Prijzen voor vernieuwde Opel Mokka en Zafira
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.