Autonieuws

Prijs BMW 1-serie M Coupé vastgesteld

Voor de compleetheid heeft BMW de prijs van de 1-serie M Coupé bekendgemaakt. Echt nodig was dit eigenlijk niet, want de gehele oplage voor 2011 is reeds uitverkocht. In 2012 dient zich opnieuw de kans aan.

Koninginnedag is dit jaar voor een groepje BMW-adepten nog nooit zo’n heugelijke dag geweest. Zij kunnen dan namelijk hun nieuwe 1-serie M Coupé in ontvangst nemen, het nieuwste van BMW M waarvoor ze eerder € 79.950,- hebben moeten neertellen. Een lieve som, maar dat is men geheid snel vergeten als ze de kersverse bezitter zijn van een begeerlijke, achterwielaangedreven sportcoupé voorzien van een opgevoerde zescilinder turbomotor met 340 pk en 450 Nm (500 Nm met overboost-functie), een sprinttijd naar 100 km/h en 200 km/h in respectievelijk 4,9 en 17,3 seconden en een top van 250 km/h. Qua exterieurkleuren kon er gekozen worden uit Alpine White, Sapphire Black en Valencia Orange.

Speciale NL-uitrusting 
Op verzoek van de klanten heeft BMW Nederland de Nederlandse 1M’s extra rijk laten uitrusten. Naast de geavanceerde techniek en krijgshaftige bodykit omvat de standaarduitrusting onder andere dikke 19 inch M-wielen, een mechanisch differentieel, M Dynamic Mode, Servotronic, elektrisch verstelbare en lederen sportstoelen met oranje stikselwerk, een M-sportstuur, zwarte hemelbekleding, parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor, armsteun vóór, een alarmsysteem, BMW Navigatie Professional met spraaksturing en USB-/Bluetooth-aansluiting en een hoogwaardig hifi-audiosysteem.

Gerelateerde artikelen

Opleukerij: M Performance Parts voor BMW M2 Competition

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.