Autonieuws

Vanafprijs vernieuwde Mercedes-Benz C-klasse

Eind december gepresenteerd, media maart bij de dealer, nu de prijzen. De in het nieuw gestoken Mercedes-Benz C-klasse Sedan en Estate zijn te koop vanaf € 34.950,-. Dat is duizend euro voordeliger dan voorheen.

De vernieuwde Mercedes C-klasse dankt zijn scherpere prijsstelling grotendeels aan efficiëntere motoren en het standaard op iedere C aanwezige ECO-start/stop-systeem. Over de hele lijn zijn ze tot wel 31% zuiniger geworden. Dat heeft ook uitwerking op de uitstoot en zodoende de vraagprijzen. De prijslijst begint straks bij € 34.950,- (C 180 CGI BlueEFFICIENCY met handgeschakelde zesversnellingsbak) en bij € 36.850,- voor deze instapper als Estate.

Business C-Class
Graag maakt Mercedes van de gelegenheid gebruik om het Business Class-pakket aan te prijzen. Dat bestaat uit het Becker MAP PILOT EU-navigatiesysteem met 3D-weergave, metallic lak, het Park Tronic System, een diefstal-/inbraakalarm, vierspaaks en met nappaleer bekleed multifunctioneel stuurwiel en LED-dagrijverlichting en is optioneel verkrijgbaar voor € 1.495,-. Daarnaast of in combinatie met het Business Class-pakket zijn er de ‘klassieke’ Elegance- en Avantgarde-uitvoeringen. De standaarduitrusting werd al uitgebreid met de Radio Audio 20 radio/CD-speler en een met nappaleder bekleed multifunctioneel stuur.

De levering van de vernieuwde Mercedes-Benz C-klasse Sedan en Estate start in maart. De nog officieel te introduceren C-klasse Coupé laat niet lang daarna op zich wachten tegen nog onbekende prijzen.

Gerelateerde artikelen

Mercedes C-klasse krijgt updates die zelfs E en S niet hebben

Spyshots
> Artikel lezen

Facelift voor Mercedes-Benz C-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63-modellen bijgepunt

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63-modellen bijgepunt

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe dieselhybrides van Mercedes C- en E-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Facelift voor Mercedes-Benz C-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.