Autonieuws

Nieuwe Audi A6 uitgelekt

Een halve dag voordat het doek officieel van de nieuwe Audi A6 wordt getrokken zijn de foto´s op internet beland. Daardoor kunnen we vroegtijdig kennismaken met de auto. Officiële details van de nieuwe A6 moeten we je echter nog even verschuldigd blijven.

Wie de foto´s even vluchtig bekijkt zal grote moeite hebben om de nieuwe A6 te herkennen. Van de voorzijde zul je snel de verwarring met de A7 krijgen, van opzij bekeken is het net een A4 en van achteren is het de nieuwe A8 die model lijkt te hebben gestaan. Voorspelbaar design, waar Audi hopelijk geen modderfiguur mee slaat. Het modellengamma begint inmiddels zo sterk op elkaar te lijken dat Audi één model in verschillende afmetingen lijkt te gaan leveren.

Nieuwe technologie?
Dat de nieuwe Audi A6 ongetwijfeld een dijk van een auto is geloven we meteen. Daar hebben we de officiële details niet voor nodig. Wel zijn we benieuwd of Audi nog nieuwe innovatieve technologie in de A6 heeft verwerkt. Morgen weten we het, dan komt het volledige persdossier vrij. We houden je op de hoogte.

Gerelateerde artikelen

Dit verwachten we van de nieuwe Audi A6

Spyshots
> Artikel lezen

Hoog instappen in nieuwe Audi A6 Limousine

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.