Autonieuws

Volkswagen Touareg kan Exclusive(r)

Met een Volkswagen Touareg is het al niet klagen, echter sommigen willen altijd meer of zich onderscheiden van de rest. Dan kan voortaan met de Touareg Exclusive. Vooral het interieur wordt dan wat smaakvoller aangekleed.

Met een Touareg Exclusive zit je namelijk op zacht gelooid nappaleder. Er zijn twee verschillende two-tone kleurstellingen te kiezen, te weten Pepper Beige/Titan Black en Dark Burgundy/Titan Black. Bijkomend voordeel is dat het leer volgens Volkswagen minder snel heet wordt wanneer de SUV in de brandende zon staat geparkeerd. De zetels zelf zijn in twaalf verschillende standen elektrisch te verstellen en verwarmbaar, terwijl het met de elektropneumatisch verstelbare rugleuning niet comfortabeler zou kunnen.

Hout als 2de natuur
Niet alleen de zitplaatsen zijn bekleed met de luxueuze ledersoort, ook de deurpanelen zijn ermee bekleed. De hemelbekleding is uitgevoerd in het zwart, terwijl de dorpellijsten voorzien van Exclusive-belettering zijn opgetrokken uit RVS. Houten accenten (in Olive Silk Gloss) zijn te vinden in het dashboard en dragen bij aan de ambiance in het interieur. Al met al is de Exclusive dus net even wat chiquer dan de huis-tuin-en-keuken-Touareg.

Exterieur
Om ook aan omstanders te tonen dat het niet om zomaar een Touareg gaat bevat het Exclusive-pakket enkele exterieurversiersels onder de noemer “Chroom&Style”. Meest opvallend zijn de standaard gemonteerde 19 inch Salamanca-wielen afgewerkt in Sterling Zilver. Het type Girona in dezelfde maatvoering kan ook. Kost je niets extra. Bijbetalen moet je wel voor de naar eigen zeggen extravagante Tarragona´s. Ze meten dan ook maar liefst 20 inch.

De Volkswagen Touareg Exclusive is verkrijgbaar in combinatie met alle beschikbare motoriseringen. De prijs van het pakket is nog niet bekend gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Volkswagen Touareg gepresenteerd

Autonieuws
Nieuwe Volkswagen Touareg gepresenteerd
> Artikel lezen

Bekijk de nieuwe Volkswagen Touareg van alle kanten

Spyshots
> Artikel lezen

Minstens 80 mille voor nieuwe Volkswagen Touareg

Autonieuws
> Artikel lezen

En de nieuwe Volkswagen Touareg wordt onthuld op…

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer details over nieuwe Volkswagen Touareg

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touareg naakt gespot

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.