Autonieuws

Kijk je mee: puzzelstukje nummer vijf!

Met nog twee dagen te gaan duwt Lamborghini het op een na laatste puzzelstukje door onze virtuele brievenbus. Het begint nu wel heel interessant te worden!

De marketingstrategie van Lamborghini werkt boven verwachting goed: de mysterieuze nieuwe Italiaan is op onze redactie het gesprek van de dag. Deze vijfde, van de in totaal zes teasers, brengt het speculeren op een nog hoger niveau. Op dit plaagplaatje is namelijk geen dakconstructie zichtbaar. Opmerkelijk, want op het derde puzzelstukje is toch wel degelijk een A-stijl te herkennen? We kunnen natuurlijk op het verkeerde been gezet worden door Lamborghini - door deze delen achteraf weg te hebben ´ge-Photoshopt´ - maar het blijft enigszins vreemd. Daarnaast lijkt het deel achter de hoofdsteun een soort rolbeugel te zijn die we normaal gesproken alleen in zo´n gedetailleerde vorm op een roadster tegenkomen.

KTM?!
Langzaam vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats, want met de informatie die we nu weten verwachten we dat eerste teaser de ‘motorkap’ laat zien. De rand rechts moet (één van) de ruitenwisser(s) voorstellen en de gaten het ventilatierooster in de kap. Het lijkt zodoende ook alsof het nieuwe studiemodel van Lamborghini een spitse neus krijgt zoals bijvoorbeeld de Tramontana R. Wij zetten momenteel dus in op een soort KTM-achtig model met voorruit en V10! Wellicht geeft de volgende en tevens laatste teaser ons nog die laatste hint die we zo nodig hebben om het plaatje compleet te maken. Onze e-mailbox zal in ieder geval open staan!

Gerelateerde artikelen

Voel je een beter mens door de pauselijke Lamborghini Huracan te kopen

Autonieuws
> Artikel lezen

Goud voor oud: Novitec Lamborghini Aventador S

Tuning & styling
> Artikel lezen

Taart met extra slagroom bij Lamborghini

Autonieuws
Taart met extra slagroom bij Lamborghini
> Artikel lezen

Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht

Spyshots
Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht?
> Artikel lezen

Lamborghini Huracán Performante Spyder mag los in Genève

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto

Autonieuws
Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.