Autonieuws

Renault Twingo 1.2: BPM & wegenbelastingvrij

De komst van een extra zuinige Twingo heeft er voor gezorgd dat Renault zijn eerste BPM- en wegenbelastingvrije model kan verkopen. Dankzij een 75 pk sterke 1.2 liter motor profiteren zakelijke klanten van een 14 % bijtellingregeling.

Met een CO2-uitstoot van slechts 109 g/km valt de Twingo binnen de gestelde eisen en ontvangt zodoende veel fiscaal voordeel. Daarnaast krijgt de stadsauto een energielabel A en voldoet hij aan de Euro5-emissienorm. De prijzen van de 75 pk sterke Twingo 1.2 16V CO2 starten bij € 7.990,- voor de Authentique uitvoering.

Collection
Speciaal voor de wegenbelastingvrije Twingo pakt Renault uit met de Collection uitvoering. Dit pakket heeft een meerprijs van € 1.000,- en omvat onder andere een radio/cd-/mp3-speler, airconditioning en donkergetinte ruiten achter. Daarnaast zijn de spiegelkappen, accenten in de voorbumper, de achterspoiler, de wieldoppen en de Boomerang-striping naar keuze en zonder meerprijs uitgevoerd in wit, grijs of zwart. Het aanvinken van het Collection model levert klanten een prijsvoordeel op van € 1.220,-.

Gerelateerde artikelen

Renault Twingo GT: 110 pk op de achterwielen

Autonieuws
Renault Twingo GT: 110 pk op de achterwielen
> Artikel lezen

Twingo-bestuurder aangehouden met lantaarnpalen op het dak

Autonieuws
Twingo-bestuurder aangehouden met lantaarnpalen op het dak
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.