Autonieuws

Audi A6 gratis automatisch

In de loop van volgend jaar zal Audi de gloednieuwe A6 presenteren. Tot die tijd moet de huidige A6 het nog opnemen tegen de nieuwe BMW 5-serie en Mercedes E-klasse en verdient daarom wel een zetje in de rug.

Eén van de maatregelen om de Audi A6 extra interessant te maken voor potentiële kopers is het aanbieden van de automatische transmissie zonder meerprijs. Afhankelijk van het model gaat het dan om de traploos schakelende Multitronic-versnellingsbak of de Tiptronic-transmissie. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor de modellen waar Multitronic of Tiptronic een optie is.

Lederen interieur
Naast de zonder meerprijs leverbare automaat kunnen de Business Edition- en Pro line S-uitvoeringen kunnen, eveneens met ingang van 1 september aanstaande, tegen de meerprijs van € 995,- worden voorzien van een volledig lederen interieur. Deze aanbieding gold al voor de Advance-uitvoeringen, maar door het succes daarvan heeft Audi besloten dit aanbod uit te breiden naar de Business Edition- en Pro line S-uitvoeringen van de Audi A6.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Audi A6 Avant treedt in het openbaar

Spyshots
Spyshots: Zien we daar de nieuwe Audi A6 Avant?
> Artikel lezen

Volvo V70 eruit, Audi A6 Avant erin bij de Politie

Autonieuws
Volvo V70 eruit, Audi A6 Avant erin bij de Politie
> Artikel lezen

Hoog instappen in nieuwe Audi A6 Limousine

Autonieuws
> Artikel lezen

A6 Avant komt nieuwe Audi A6-gamma versterken

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.