Autonieuws

Nieuwe fabrieksopties voor Porsche Panamera

Met nu al 25.000 geproduceerde Porsche Panamera’s is de kans groot dat je tweemaal dezelfde uitvoering tegenkomt. Dat kan natuurlijk niet. Een goede reden van Porsche om wat nieuwe accessoires aan het indi-vidualiseringsprogramma van de Panamera toe te voegen.

Een van de uitbreidingsmogelijkheden voor de Porsche Panamera is het af fabriek kunnen opvoeren van de 4.8 V8. Vanaf september is een powerkit voor de Panamera Turbo verkrijgbaar dat het piekvermogen met 40 pk verhoogt naar een totaal van 540 pk. De trekkracht zal na montage gestegen zijn van 700 naar 750 Nm. Door de toename zal de Turbo nog sneller zijn. De acceleratie naar 100 km/h duikt vervolgens onder de vier seconden en de topsnelheid zou nadien 305 km/h bedragen. Ondanks de montage van de powermodule belooft Porsche dat dankzij Porsches Intelligent Performance-technologieën het brandstofverbruik niet zal toenemen. Porsche gaat € 21.197,- voor de powerkit vragen.

Persoonlijk tintje
De keuzemogelijkheden van alle Panamera-klanten is toegenomen met het speciaal samengestelde Sport Design Package. Dit additionele exterieurpakket bestaat uit een in carrosseriekleur gespoten voorbumper met bredere, zwarte grilles voor de luchtinlaten, aerodynamische zij-skirts en een in carrosseriekleur gespoten luchtgeleider onder de achterzijde van de auto. Het Sport Design Package is vanaf oktober aanstaande leverbaar via Porsche Exclusive of achteraf via Porsche Tequipment. De prijs bedraagt bij € 4.798,-. Eventueel kunnen de zij-skirts ook los geleverd worden voor de prijs van € 1.233,-. Voorlopig laatste toevoeging aan het Panamera-individualiseringsprogramma zijn 20 inch Panamera Sport-wielen. De € 2.017,- kostende exemplaren zijn te verkrijgen in drie kleuren: gespoten in GT silver metallic, zwart of in dezelfde kleur als de carrosserie.

Gerelateerde artikelen

Verlengde wielbasis en lichtere V6 voor Porsche Panamera

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 462 pk bij 2,5 l/100 km

Autonieuws
> Artikel lezen

Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera

Autonieuws
Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera
> Artikel lezen

Porsche Panamera kiest opnieuw voor Burmester

Autonieuws
Porsche Panamera kiest wederom voor Burmester
> Artikel lezen

TopCar bekleedt nieuwe Porsche Panamera

Tuning & styling
> Artikel lezen

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Autonieuws
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.