Autonieuws

Daewoo Nubira Stationwagon

Nubira Stationwagon pas begin 2005 leverbaar

De Daewoo Nubira Stationwagon is pas vanaf begin 2005 in Nederland leverbaar. In andere Europese landen is de Stationwagon binnenkort al leverbaar maar wij moeten nog even wachten en dat is een straf voor importeur en dealers.

Nubira Stationwagon pas begin 2005 leverbaar

De Nubira Stationwagon maakt een nieuwe serie Daewoo´s compleet. Samen met de Nubira sedan en de 5-deurs Lacetti vormt de Stationwagon een sterk team aan nieuwe modellen. Met veel ongeduld zitten de dealers dan ook op de Stationwagon te wachten die eind september in ons land zou arriveren.

Helaas is het allemaal niet gegaan zoals het moet. Door de sterk groeiende vraag zou de Nubira Stationwagon slechts in kleine getalen leverbaar zijn en dat wilde de Nederlandse importeur niet. Als de auto leverbaar is, moeten er meteen grote aantallen kunnen worden geleverd. Daarom is ervoor gekozen om de auto pas begin 2005 in Nederland te introduceren. Bijkomend voordeel daarvan is dat de Stationwagon dan meteen de volle aandacht kan krijgen op de AutoRAI 2005.

Andere Europese landen hebben al wel de beschikking over de Nubira Stationwagon, die op sommige plaatsen zelfs Lacetti Stationwagon wordt genoemd. Ruim 1.000 exemplaren zijn er reeds verscheept die bestemd zijn voor Frankrijk, Oostenrijk en Belgie. Speciaal voor Duitsland zijn er 160 exemplaren op een schip gezet. In Nederland moeten we (helaas) nog wachten tot begin 2005.

 

Redactie
Door Redactie

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Nubira Stationwagon pas begin 2005 leverbaar
Nubira Stationwagon pas begin 2005 leverbaar

Zoeken

Merk- & modeldossiers