Autonieuws

De nieuwe Chevrolet Aveo is vastgelegd

Chevrolet heeft het exterieur van de nieuwe Aveo laten vastleggen zo blijkt uit deze patenttekeningen. Het model is groter en ruimer en bevat een jeugdiger lijnenspel om meer jonge kopers aan te trekken. In de eerste maanden van 2011 kunnen we hem tegemoet zien.

Begin dit jaar toonde Chevrolet tijdens de NAIAS de Aveo RS om duidelijk te maken dat het Amerikaanse merk een jongere doelgroep wil aanspreken met de nieuwe Aveo. Onder het sportief uitgedoste studiemodel ging het definitieve ontwerp van de tweede generatie al schuil. Hier zien we hoe de komende Aveo er straks in normale kledij uit komt te zien, en inderdaad, het ziet er allemaal frisser en frivoler uit dan het huidige model dat overwegend ouder publiek trok.

Volwassen
We denken dat Chevrolet wederom hun thuisshow in Detroit aangrijpt om de nieuwe Aveo te onthullen. Daar zal dan een nieuweling schitteren dat rondom enkele centimeters is gegroeid ten opzichte van zijn voorganger. Afgaande op de voorsprong die Chevrolet maakte met de Spark gaan we ervan uit dat alles aan de nieuwe Aveo een stuk volwassener zal zijn. Dat moet ook wel wil het kans maken ten opzichte van de gevestigde orde in het B-segment waarin de Volkswagen Polo, Opel Corsa en Peugeot 207 opereren.

Gerelateerde artikelen

Gepeperde Chevrolet Sonic (Aveo) RS

Autonieuws
Gepeperde Chevrolet Sonic (Aveo) RS
> Artikel lezen

Productiemodel Chevrolet Aveo onthuld

Autonieuws
Productiemodel Chevrolet Aveo onthuld
> Artikel lezen

Kleine SUV van Chevrolet in aantocht

Autonieuws
Kleine SUV van Chevrolet in aantocht
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.