Automultimedia

Nieuwe in car entertainment systemen van Pioneer

Home Cinema voor onderweg, zo omschrijft Pioneer haar nieuwe in-car-entertainment topmodellen. De drie nieuwe toestellen van Pioneer hebben een groot touchscreen en ondersteunen nagenoeg elk formaat en bijna elke mediabron.

"Drie nieuwe Pioneer toestellen veranderen het dashboard van uw auto in een entertainment station; een “hub” voor muziek, video en connectiviteit.", aldus Pioneer. Het zal dan ook niet verbazen dat de systemen geschikt zijn voor de meest uiteenlopende formaten en bronnen. Ingebouwd is uiteraard een een DVD/CD-speler en bovendien is er de mogelijkheid om een iPod, iPhone of USB-stick aan te sluiten. Het afspelen van gewone CD/DVD´s, maar ook DivX-formaten, iPod-bestanden, MP3´s en WMA´s is mogelijk. Dankzij Pioneer´s Advanced Sound Retriever wordt het geluid van de bron zo goed mogelijk weergegeven en daar waar mogelijk zelfs nog digitaal aangepast. Voor een zo goed mogelijke weergave wordt de interface van de iPod overgenomen op het moment dat deze is aangesloten. Daarbij wordt ook de albuminformatie en het hoesje van de CD (indien aanwezig) weergegeven.

Montage en mogelijkheden
De drie systemen (AVH-P3100DVD, AVH-P4100DVD en AVH-P5100DVD) zijn te monteren in tal van auto´s. Dankzij de keuze uit 113 kleuren toetsenverlichting kan bovendien zo veel mogelijk aansluiting met de verlichting van de auto worden gerealiseerd. De op maakt gemaakte inbouwpanelen, de verbinding met de bedieningen op het stuur en eventueel met de parkeersensoren maken de integratie compleet. Optioneel kan je een Bluetooth® car-kit aansluiten, een achteruitrijcamera om millimeterprecies te parkeren, en achterschermen om de passagiers te vermaken. Ook andere video-bronnen zoals een Digitale TV-tuner behoren tot de mogelijkheden.

Prijzen
Het gamma van nieuwe modellen start met de AVH-P3100DVD die beschikt over een 5,8 inch scherm en een adviesverkoopprijs heeft van € 429,-. Voor € 699,- krijgt u de AVH-P4100DVD voorzien van een gemotoriseerd 7,0 inch scherm. Het topmodel is de AVH-P5100DVD die € 799,- kost en waarbij het scherm ook kantelbaar is en daarmee uit het systeem komt schuiven.

Gerelateerde artikelen

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept lekt uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.