Automultimedia

Nieuwe lijn radio/CD-spelers van Pioneer

Pioneer presenteert een nieuwe lijn radio/CD-spelers. De gehele reeks bevat alle mogelijkheden en functies die nodig zijn om optimaal van je favoriete klanken te genieten. Bovendien zien ze er ook nog eens gelikt uit en misstaan ze niet in welke auto dan ook.

Alle nieuwe toestellen van Pioneer zijn voorzien van een afneembaar frontpaneel, een AUX-in om draagbare muziekspelers te koppelen, een kwalitatieve 4x50W versterker en een aansluiting om het apparaat via de originele stuurbediening te bedienen.

Basismodellen
Als instapmodel is er de Pioneer DEH-1100MP die onder andere de mogelijkheid biedt om MP3’s en WMA-audiobestanden af te spelen. De prijs van dit toestel bedraagt € 100,-. Een iets luxueuzer model is de DEH-2100UB met een aanschafprijs van € 119,-. Dit toestel kan, naast het afspelen van muziek van een CD-R, ook klanken weergeven die op een USB-stick staan opgeslagen. Bovendien verhoogt de AST technologie de afspeelkwaliteit van de MP3’s.

Voor iPod-liefhebbers
Voor de diehard iPod-gebruiker is er de Pioneer DEH-P3100UB, waarbij de originele display van de auto gebruikt kan worden om informatie weer te geven. Ook is deze radio/CD/MP3-speler gereed voor een optionele Bluetooth carkit. Voor € 156,- is de DEH-P3100UB te verkrijgen bij de betreffende audiowinkels.

Manusje van alles
Wie in één keer klaar wil zijn wat muziekmogelijkheden betreft moet kiezen voor de DEH-P4100SD. Dit toestel is volgens Pioneer echt een manusje van alles. Het kan zo goed als alle persoonlijke muziekdragers aan; van USB-stick tot iPod® en SD-kaart. Deze alleskunner wordt geleverd voor € 179,-.

Audiofielwaardig
Het topmodel binnen de nieuwe lijn is weggelegd voor de Pioneer DEH-P5100UB. Dit toestel is ontwikkeld met het oog op de ware audiofiel. Met zijn 7-bands grafische EQ kan het geluid naar eigen smaak worden afgestemd en drie 4V-uitgangen garanderen een sublieme signaaloverdracht naar eventuele versterkers. De IP-bus geeft vervolgens nog extra mogelijkheden tot het aansluiten van een (optionele) BT-kit en andere randapparatuur. Continu aan de volumeknop draaien wanneer de omgevinggeluiden het niet toelaten de muziek hoorbaar te maken behoort tot de verleden tijd middels de automatisch aanpassing. Daarnaast biedt de afstandsbediening voor het bijkomend gebruiksgemak. Tot slot de prijs van dit topmodel, die bedraagt € 229,-.

Gerelateerde artikelen

'Honkbal'-leder maakt comeback in bijgepunte Audi TT (Roadster)

Autonieuws
> Artikel lezen

Huh, Porsche 911 GT3 ook als cabrio?!

Spyshots
> Artikel lezen

Licence to build: LEGO James Bond Aston Martin DB5

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Renault zet Mégane RS op scherp met Trophy

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.