Automultimedia

Nieuwe navigatiesystemen van Kenwood

Kenwood introduceert twee gloednieuwe navigatiesystemen onder de namen; DNX7200 en DNX5220. Beide systemen doen volgens Kenwood veel meer dan je alleen maar probleemloos naar je bestemming brengen.

Beide DNX modellen bieden naast het Garmin navigatiesysteem ook een DVD-speler, CD en MP3 speler, een USB connectie en een afzonderlijke verbinding voor je iPod en een RDS radio. Ook is er de mogelijkheid om het systeem via een optionele ontvanger aan te sluiten op digitale televisie.

Off-road keuze
Het navigatiesysteem biedt stembegeleiding in 11 verschillende talen, waaronder natuurlijk Nederlands. Het volledige Garmin databestand zit al ingebouwd in de DNX wat geen gedoe met dvd’s betekent. Updaten kan via een sd-kaart (in de 7200) of via een dvd (in de 5220). Leuk voor avontuurlijke 4x4 rijders is dat je naast de keuze voor snelste of kortste route ook nog de optie hebt om voor off-road te kiezen.

Bijna 7 inch scherm
Kenwood heeft beide systemen zo ontworpen dat er zo veel mogelijk ruimte voor het beeldscherm over was. Dit heeft ervoor gezorgd dat het scherm van de 7200 zelfs 6.95 inch groot is. Het scherm van de 5220 is 6.1 inch van formaat. Beide schermen worden bediend door middel van touchscreen. Via de optionele Bluetooth module is het ook mogelijk om handsfree te bellen met de systemen.

Vanaf € 1099,-
De DNX7200 is per direct leverbaar, de DNX5220 wordt in maart beschikbaar. Prijzen beginnen bij € 1099,- voor de 5220 en € 1499,- voor de 7200.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Suzuki Jimny: een echte terreinvreter

Autonieuws
Nieuwe Suzuki Jimny
> Artikel lezen

Audi en Hyundai storten zich samen op brandstofcel

Autonieuws
> Artikel lezen

Volvo rijdt nieuwe S60 in de spotlights

Autonieuws
> Artikel lezen

Patenten tonen alvast BMW 8-serie Cabrio en Gran Coupé

Autonieuws
> Artikel lezen

Rimac ontvangt zegen en geld van Porsche

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.