Automultimedia

Pioneer AVIC-F500BT: zeer compleet, lage prijs

Pioneer presenteert de zeer complete AVIC-F500BT; een multimediasysteem voor in de auto. Het systeem omvat onder meer een radio/CD-speler, MP3-speler, DVD-speler, navigatiesysteem en een Bluetooth-carkit. Bovendien is de AVIC-F500BT is nagenoeg elke auto in te bouwen.

Pioneer heeft de markt aandachtig bestudeerd en is tot de conclusie gekomen dat we navigatiesystemen 95% van de tijd in dezelfde auto gebruiken, maar dat sommige gebruikers het systeem af en toe willen meenemen in de auto van mevrouw, in een camper of een bestelwagen... En met die gegevens ging Pioneer aan de slag. Het resultaat is deze AVIC-F500BT, een systeem dat de voordelen van een vast navigatiesysteem combineert met de mogelijkheid om het mee te nemen naar een tweede auto. De AVIC-F500BT is namelijk gemakkelijk te integreren met je af-fabriek audiosysteem dankzij diverse verloopstekkers die Pioneer voor tal van merken en typen levert.

Navigatiesysteem
Voor de weergave van alle functies staat een 5,8 inch touchscreen garant. Pioneer claimt een zeer scherpe en heldere weergave van alle functies. Verder zien we een navigatiefunctie met daarop kaartmateriaal van een groot deel van Europa en standaard TMC-verkeersinformatie. Voor de instructies schakelt het systeem automatisch over op de speakers die in de auto zijn gemonteerd en moet de weergave opvallend goed zijn.

Entertainmentsysteem
Naast de navigatiefunctie het de AVIC-F500BT ook voorzien van een uitgebreide entertainmentfunctie. De AV-ingang, USB-slot, iPod®-verbinding en SD-card slot laten extra muziek- en videobronnen toe. Tegelijkertijd is het mogelijk om een rear entertainment systeem of een achteruitrijcamera te koppelen. De ingebouwde Parrot carkit maakt handsfree bellen mogelijk.

Prijs
Het grootste voordeel van dit systeem is het prijskaartje. Voor een prijs van € 699,- levert Pioneer namelijk tal van mogelijkheden in één systeem. Bovendien kan het systeem worden meegenomen in een tweede of volgende auto.

Gerelateerde artikelen

'Honkbal'-leder maakt comeback in bijgepunte Audi TT (Roadster)

Autonieuws
> Artikel lezen

Renault zet Mégane RS op scherp met Trophy

Autonieuws
> Artikel lezen

Licence to build: LEGO James Bond Aston Martin DB5

Lifestyle & design
> Artikel lezen

'Lekkerste Toyota Supra telt 4 cilinders'

Autonieuws
> Artikel lezen

Huh, Porsche 911 GT3 ook als cabrio?!

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.