Automultimedia

TomTom GO 920 T: nieuw topmodel

TomTom presenteert de GO 920 T, het nieuwe topmodel van de TomTom-serie. De fabrikant presenteert met de GO 920 T het meest uitgebreide navigatiesysteem dat TomTom ooit op de markt heeft gebracht. Handig is de functie die ook bij het wegvallen van het GPS-signaal nog tijdelijk kan navigeren.

De TomTom GO 920 T vervangt de GO 920 en is volgens de fabrikant het vlaggenschip van hun serie navigatiesystemen. Het nieuwe systeem bevat bijvoorbeeld kaarten van maar liefst 41 landen. Daaronder vallen niet alleen West- en Centraal-Europa, maar tevens de Verenigde Staten en Canada. Het maar liefst 4 GB interne geheugen is dan ook geen overbodige luxe.

Doornavigeren zonder GPS-signaal
Nieuw is de geavanceerde positioneringstechnologie. Deze zorgt ervoor dat er (tijdelijk) kan worden doorgenavigeerd op het moment dat het GPS-signaal wegvalt. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer er veel hoge gebouwen op de route staan of wanneer je door een tunnel rijdt. TomTom’s nieuwe geavanceerde positioneringstechnologie maakt gebruik van bewegings- en zwaartekrachtsensoren om de positie van de bestuurder te berekenen wanneer een GPS signaal niet beschikbaar is.

Functionaliteiten
Maar ook aan andere functionaliteiten ontbreekt het de TomTom GO 920 T niet. Het model is afgewerkt met een mooie zilvermetallic kleur, is voorzien van een 4.3 inch touchscreen, stembesturing, een Bluetooth carkit en de mogelijkheid om een iPod aan te sluiten. Verder zien we een RDS-TMC-ontvanger voor de verkeersinformatie, een slot voor een SD-kaart en een extra krachtige accu die het mogelijk maakt tot 5 uur zonder laadstroom te kunnen navigeren. Tot slot levert TomTom een afstandsbediening dat het gebruiksgemak verder verbetert.

Gerelateerde artikelen

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept lekt uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat kosten deze 5 elektrische auto’s als occasion?

Autonieuws
Wat kosten deze 5 elektrische auto’s als occasion?
> Artikel lezen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.