Automultimedia

Pioneer DEH-P7900UB met USB-ingang

Met de DEH-P7900UB introduceert Pioneer een CD-tuner met USB-ingang. De USB-ingang maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een iPod of MP3-speler aan de Pioneer DEH-P7900UB te koppelen. En Pioneer heeft daarbij de USB-kabel netjes weggewerkt.

Het begint erop te lijken dat de MP3-speler en iPod langzaam maar zeker de gewone CD en DVD gaan vervangen. Want wat is er nu makkelijker dan je favoriete muziek altijd op zak te hebben in één compact apparaat? Maar dan is het wel zo handig dat je je muziek ook in de auto af kunt spelen. Diverse fabrikanten waaronder Pioneer spelen daar handig op in met USB-ingangen in hun autoradio’s. Zo ook de nieuwe DEH-P7900UB van Pioneer.

USB-ingang aan de achterzijde
Het systeem is voorzien van een 4x50 watt Mosfet-versterker. Bovendien beschikt het toestel over een AM/FM-radio en een CD-speler waarop ook naast gewone CD’s ook MP3- en WMA-bestanden zijn af te spelen. Wie echter wenst gebruik te maken van de muziek op zijn of haar MP3-speler of iPod kan deze aansluiten via de USB-ingang. Voor de goede orde zit de USB-ingang op de achterzijde van het toestel, wat een nette installatie mogelijk maakt. Via het bijgeleverde kabeltje kan de USB-stick of player in het handschoenkastje of de middenconsole weggewerkt worden. Zo zijn er nooit kabels die hinderlijk over het dashboard lopen, en hoeft de gebruiker bij het instappen of uitstappen zich enkel iets aan te trekken van zijn frontpaneeltje. Voor de DEH-P7900UB heeft Pioneer een adviesprijs van € 399,- vastgesteld.

Gerelateerde artikelen

Aston Martin verkiest het luchtruim

Autonieuws
> Artikel lezen

Reed Dumas toch bijna de peperdure VW R Pikes Peak in puin

Autonieuws
> Artikel lezen

Transfer Ronaldo zorgt voor staking onder Fiat-personeel

Autonieuws
Transfer Ronaldo zorgt voor staking onder Fiat-personeel
> Artikel lezen

Hyundai gaat toch voor compleet nieuwe i40

Spyshots
> Artikel lezen

'Lekkerste Toyota Supra telt 4 cilinders'

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.