Automultimedia

Harman Kardon Guide + Play

Harman Kardon presenteert het navigatie- en multimediasysteem Guide + Play. Het systeem ondersteunt niet alleen navigatiefuncties, maar kan ook worden gebruikt voor het afspelen van muziekbestanden of films.

Harman Kardon is een toonaangevende leverancier van audioproducten voor thuis, maar ook voor de auto-industrie. Diverse autofabrikanten waaronder Mercedes, Land Rover en Chrysler maken voor hun optionele en hoogwaardige audiosystemen gebruik van de expertise van Harman Kardon. Het merk is dan ook zeer bedreven in de ontwikkeling van autogerelateerde elektronicaproducten en komt nu met de Guide + Play.

Multifunctioneel
De Guide + Play werkt als draagbaar GPS-navigatiesysteem, als digitale muziekspeler met uitgebreide muziekbrowser en als gemakkelijk te bedienen videospeler. De Guide + Play is daardoor niet alleen geschikt voor navigatiegebruik in de auto, maar kan ook buiten de auto worden gebruikt als mediaspeler. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lange vliegreis of tijdens de vakantie.

Navigatiesysteem
Hoofdfunctie van de Guide + Play is uiteraard het navigatiegedeelte. Het systeem is gemakkelijk te bedienen dankzij het TFT-touchscreen. Op het 2GB interne flash-geheugen zijn de kaarten van heel West-Europa geïnstalleerd. Tijdens het navigeren kan worden gekozen voor zowel een 2D- als een 3D-weergave. Bovendien kan de bestuurder files omzeilen door het ingebouwde TMC-systeem in te schakelen.

Audio- en videospeler
Naast de navigatiefuncties beschikt de Harman Kardon Guide + Play ook over de mogelijkheid om muziekbestanden (MP3, WMA en AAC) af te spelen. De gebruiker navigeert gemakkelijk door de bestanden; op titel van de song, artiest, album, genre of playlist. Hij kan MPEG-4 en WMV 9 films in hoge kwaliteit bekijken op het heldere 4-inch (10 cm) breedbeeld LCD scherm. De 480 x 272-pixel resolutie verzekert een scherp beeld. In combinatie met standaard SD kaarten tot aan 4 GB, biedt Guide + Play uren aan muziek- en videoplezier.

Prijs
Harman Kardon Guide + Play zal vanaf mei 2007 verkrijgbaar zijn bij de betere detailhandel en heeft een adviesprijs van €499, -.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer

Autonieuws
Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Ford Fiesta ST en Active bekend

Autonieuws
Prijzen nieuwe Ford Fiesta ST en Active bekend
> Artikel lezen

Duimen draaien voor de nieuwe Kia Ceed Wagon

Spyshots
> Artikel lezen

Waanzinnige stuurmansweg van € 75 mln loopt… dood

Autonieuws
> Artikel lezen

Analyse: autonome auto blijkt gat in de advertentiemarkt

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW gevraagd interieur saaie Hyperloop One te ontwerpen

Autonieuws
BMW gevraagd interieur saaie Hyperloop One te ontwerpen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.