Automultimedia

Mio C250: Voordelige en compacte navigatie

Mio brengt het portable navigatiesysteem C250 op de markt. De compacte all-in-one is behalve navigatie ook voorzien van een MP3-speler en optionele TMC-ondersteuning. Files kunnen worden gemeden en flitsers worden doorgegeven.

De nieuwste aanwinst bij Mio is een compacte en volgens eigen zeggen van de fabrikant gebruiksvriendelijk navigatiesysteem. De C250 is compact genoeg om in een jaszak of een handtas mee te nemen en weegt nauwelijks 110 gram. De C250 beschikt over een LCD-scherm van 3,5 inch dat 65.000 kleuren ondersteunt. De ingebouwde lithiumbatterij gaat zelfs te voet, zelfs met ingeschakelde verlichting en GPS-functie op volle kracht, 4,5 uur mee. De meegeleverde autolader voorziet de C250 van stroom in de auto.

Mogelijkheden om te navigeren
Navigeren kan op diverse manieren. Er kan worden gekozen voor invoer middels de postcode, maar ook via het adres, de plaatsnaam of via één van de vele geïnstalleerde POI’s. Zodoende zijn restaurants, bezienswaardigheden, musea en tankstations gemakkelijk te vinden.

Flits- en TMC-informatie
Tijdens de rit wordt de gebruiker door de Mio C250 geinstrueerd middels gesproken en visuele weergave. Indien er een flitser langs de weg staat wordt je gewaarschuwd en wordt direct ook de maximum snelheid op de C250 getoond. De C250 bevat een uitgebreide database met flitsers en in het eerste jaar kunnen gratis updates worden gedownload. Wie een file dreigt in te rijden kan met behulp van de optionele TMC-ontvanger van te voren een alternatieve route berekenen.

Prijs
De richtprijs van de Mio C250 bedraagt 249 euro Het toestel wordt geleverd met een USB-kabel voor het online actualiseren van de wegenkaarten, de POI’s en de cameradatabase, een autolader, een hulpstuk voor montage op de voorruit en een houder voor het toestel. Optioneel verkrijgbaar in Mio’s webwinkel: kaarten van 24 Europese landen, een fiets-montagekit en een TMC-ontvanger van ongeveer 50 euro.

Gerelateerde artikelen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.