Automultimedia

Sony verbindt autoradio met portable spelers

Sony maakt het mogelijk muziek van de mobiele telefoon of walkman op de autoradio te beluisteren. Sony heeft een uitgebreide serie producten die middels USB, Bluetooth dan wel WiFi met elkaar kunnen communiceren. ´Release Your Music´ noemt Sony het.

Sony verbindt via USB-, Bluetooth- en WiFi mobiele producten zoals notebooks, WALKMANs en mobiele telefoons met elkaar. Mensen die op verschillende plaatsen met deze mobiele producten naar muziek luisteren, hebben nu de mogelijkheid om opgeslagen digitale muziek onderling uit te wisselen en af te spelen. Dit combineren van producten en muziek noemt Sony "Release Your Music".

Walkman
Met zijn WALKMAN vervulde Sony een belangrijke rol op het gebied van draagbare audio. Met “Release Your Music” kan opgeslagen digitale muziek op uiteenlopende manieren worden weergegeven. Thuis, op het werk of onderweg kunnen met een serie aanvullende producten de volledige mogelijkheden worden benut van Sony WALKMANs, PC’s zoals de VAIO-notebooks of de nieuwe generatie Stereo Bluetooth mobiele telefoons zoals de Sony Ericsson W950i.

USB-radio´s
Sony heeft een nieuw in-car audiosysteem en een nieuwe micro HiFi-set voorzien van USB voor eenvoudige aansluiting op zijn NW-E-serie WALKMANs. Door de nieuwe NW-S700 WALKMANs in een compact, krachtig HiFi-laadstation te plaatsen, kan hoogwaardig geluid in de huiskamer worden weergegeven.

Mobiele telefoons
Gebruikers van mobiele telefoons met de nieuwste ‘A2DP’ Stereo Bluetooth technologie kunnen draadloos muziek overbrengen naar een in-car audiosysteem, een micro HiFi-systeem of een hoogwaardige Bluetooth draadloze hoofdtelefoon.

Notebook
Een VAIO-notebook zoals de populaire VGN-FE31H kan draadloos muziek overbrengen naar een WiFi-compatibel HiFi-systeem overal in huis en op het werk. Op een luchthaven kan draadloos worden geluisterd met een Bluetooth-hoofdtelefoon.

Bluetooth
Het is zelfs mogelijk om bestaande producten te integreren in deze nieuwe wereld van draadloze digitale muziek via een serie "dongles" (bluetooth-zenders). Het nieuwe Bluetooth micro HiFi-systeem wordt geleverd met een gratis tweeweg Bluetooth-transmitter zodat gebruikers hun PC, surroundsysteem of oudere MP3-speler via een “dongle” kunnen upgraden voor draadloze overdracht van muziek van en naar het HiFi-systeem.

Gerelateerde artikelen

Fast & Furious krijgt geanimeerde spin-off op Netflix

Autonieuws
> Artikel lezen

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury nu officieel

Autonieuws
> Artikel lezen

Schrijft VW historie met deze Pikes Peak-racer?

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat kosten deze 5 elektrische auto’s als occasion?

Autonieuws
Wat kosten deze 5 elektrische auto’s als occasion?
> Artikel lezen

Nog een SUV erbij voor Skoda: de Kamiq

Autonieuws
> Artikel lezen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.