Automultimedia

Lichtgewicht navigatie van Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens komt met een nieuwe en lichtgewicht persoonlijke navigatie assistent. De Pocket LOOX N100 is compact, licht en voorzien van navigatiesoftware. Ideaal bruikbaar in de auto, op de fiets, motor of te voet.

De Pocket LOOX N100 weegt 110 gram en is daarmee de lichtste en kleinste PNA (Persoonlijke Navigatie Assistent) tot nu toe in een markt waar relatief veel zware en niet-flexibele navigatiesystemen de dienst uitmaken. Het strakke ontwerp met geïntegreerde antenne en verwisselbare frontjes in verschillende kleuren geven het apparaat een persoonlijke touch. Dankzij de ingebouwde MP3-speler kan er ook muziek op worden beluisterd.

Voor in de auto, op de fiets, motor of te voet
De Pocket LOOX N100 is de eerste PNA met de allernieuwste versie van de navigatiesoftware NAVIGON MobileNavigator 6. Deze bevat een sterk intuïtieve interface en een meegeleverde DVD met detailkaarten van 37 landen. De Pocket LOOX N100 is verder uitgerust met een hoogwaardige GPS-module SiRFstar II, en hoeft bij gebruik in de auto niet aan de voorruit te worden bevestigd. Het optionele Traffic Message Channel helpt u om verkeersopstoppingen te omzeilen.
De Pocket LOOX N100 is ook zeer aantrekkelijk voor gebruik buiten de auto. Het heldere scherm maakt het een ideaal hulpmiddel voor op de fiets of de motor. Met de functie “Hold” kunnen gebruikers voorkomen dat geopende applicaties onbedoeld worden gesloten. De batterij is heel eenvoudig te vervangen, waardoor de gebruiksduur van de PNA aanmerkelijk kan worden verlengd. Naast de mogelijkheid om te navigeren kan de LOOX N100 ook worden gebruikt als audiospeler. Het apparaat ondersteunt MP3, WMA en AAC.

Vanaf € 299,-
De Pocket LOOX N100, geschikt voor thuisgebruik en tijdens vakanties, is vanaf augustus voor adviesprijzen vanaf €299 (incl. BTW) te koop in diverse elektronicazaken.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.