Automultimedia

Nieuwe alleskunner van Mio: A701

Mio komt met een gloednieuwe alleskunner op de markt; de A701. Dit is volgens Mio namelijk een telefoon, kantoor en satellietnavigatie in één.

De Mio A701 is - net als vele andere Mio´s - een navigatiesysteem, maar kan nog meer. Zaken zoals Outlooksynchronisatie via Bluetooth™, foto’s maken met de 1.3 MP camera en ook nog gewoon bellen. Mio zelf zegt het als volgt; het ultieme navigatie-, communicatie- en entertainmentsysteem in één toestel dat perfect in de palm van uw hand past. De Mio A701 is een smartphone die voorzien is van een 2.7” touchscreen, 520 MHz processor en 192 mb intern geheugen. De smartphone draait op Windows Mobile 5 zodat de bediening redelijk overeenkomt met Windows XP.
 
MioMap 2
De navigatiesoftware bestaat uit MioMap 2 dat zowel in de auto als te voet gebruikt kan worden. Met één druk op de knop is er de mogelijkheid interessante plaatsen, zoals restaurants, bioscopen, hotels en dergelijke op te roepen. Ook zit er een kompas op de A701.
 
Vanaf € 549,-
De Mio A701 is er in twee versies, namelijk als versie met MioMap v2; kaarten van één regio en
hoofdwegen van Europa voorgeïnstalleerd op een geheugenkaartje van 512 MB. En een versie met kaarten van Europa op DVD. Deze versie kost € 649,-, de versie zonder navigatiesoftware of kaarten kost € 549,-.

Gerelateerde artikelen

Citroën stelt C5 Aircross voor Europa voor

Autonieuws
> Artikel lezen

Je hoeft geen Ferrari te rijden om te profiteren van de nieuwe Shell V-Power

Autonieuws
Shell V-Power / Ferrari
> Artikel lezen

Nieuw generatie Seat Leon mag buitenspelen

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.