Automultimedia

Pioneer TV-tuner voor in de auto

Pioneer komt met een TV-tuner voor in de auto. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het rijden TV te kijken in de auto. Doordat de uitzendingen digitaal zijn is de beeldkwaliteit net zo goed als van een DVD.

De komst van digitale TV uitzendingen (DVB-T) biedt heel wat mogelijkheden in de auto. Pioneer is er snel bij om een DVB-T ontvanger voor de auto te introduceren. De Pioneer GEX-500DVB is uitgerust met een dubbele ontvanger en antenne die steeds de beste ontvangst garanderen. Passagiers die TV kijken bij snelheden van 120 km/h en meer wordt realiteit. FastTeletext zorgt voor de nodige info, terwijl EPG (Electronische Programma Gids) je alle nodige informatie over de programmatie van zenders bezorgt. Een CI slot laat toe om de kaart van betaalservices te gebruiken in Nederland. D

Europese dekking
De Pioneer GEX-500DVB DVB-T tuner heeft een IR-oog en een IR-afstandsbediening, waardoor hij met eender welk scherm gebruikt kan worden. Momenteel zijn er reeds DVB-T uitzendingen in de meeste Europese landen waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.