Automultimedia

Multimedia-navigatiesysteem: Packard Bell GPS 400

Packard Bell breidt zijn assortiment uit met een betaalbaar navigatiesysteem. De GPS 400 van Packard Bell is niet alleen geschikt voor navigatie, maar kan ook MP3´tjes afspelen en foto´s weergeven.

Packard Bell staat bekend om onder andere hun computers en MP3-spelers. Packard Bell is zelfs marktleider op het gebied van MP3-spelers. Design speelt daarbij volgens de fabrikant een belangrijke rol. De strakke en glossy vormgegeven producten onderscheiden Packard Bell van de concurrentie. Daarbij komt een aantrekkelijke prijs eveneens als een voordeel naar boven.

Compact systeem
Het navigatiesysteem GPS 400 van Packard Bell heeft een compact en plat formaat. Daardoor is het gemakkelijk mee te nemen. De GPS-antenne is in het systeem ingebouwd. Het kaartmateriaal van Navteq is geïnstalleerd op een SD-kaart. Daarbij is de keuze uit een versie die geschikt is voor de Benelux en een versie voor geheel Europa. De navigatie-instructies en de kaarten worden weergegeven op het 3.5 inch TFT-kleurenscherm. De bediening van het systeem geschiedt middels Touch Screen. Dat maakt vele knopjes op het systeem overbodig. Naast de visuele instructies worden de instructies via een ingebouwde speaker aan de bestuurder doorgegeven.

MP3-speler en fotoboek
Maar de GPS 400 is meer dan alleen een navigatiesysteem. Packard Bell heeft veel kennis opgedaan met het ontwikkelen van computersystemen en MP3-spelers. Een deel van die kennis is terug te zien in de GPS 400. Zo is het mogelijk om MP3´tjes op het geheugenkaartje te plaatsen en deze af te spelen. Bovendien kun je foto´s bekijken op het 3.5 inch kleurenscherm.

Prijs
De Packard Bell GPS 400 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Een Benelux-versie met een 256 MB SD-kaart voor 299 euro en een Europa-versie met een 512 MB SD-kaart voor 399 euro (inclusief BTW). De GPS 400 is verkrijgbaar via het retailkanaal van Packard Bell.

Gerelateerde artikelen

Je hoeft geen Ferrari te rijden om te profiteren van de nieuwe Shell V-Power

Autonieuws
Shell V-Power / Ferrari
> Artikel lezen

Citroën stelt C5 Aircross voor Europa voor

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuw generatie Seat Leon mag buitenspelen

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.