Automultimedia

Sony autoradio met 1GB-geheugen

Sony presenteert een revolutionaire autoradio waarbij het frontje als opslagmedium dient. Het afneembare frontje is met een USB-kabel aan de computer te verbinden. Hierdoor kan de muziek simpel en snel worden ingeladen.

Het nieuwe GIGA Panel in-car audiosysteem heeft een afneembaar frontpaneel met een USB-aansluiting die directe aansluiting op een PC mogelijk maakt. Gebruikers kunnen het Giga Panel eenvoudigweg verwijderen, aansluiten op de PC en vervolgens door slepen en neerzetten de gewenste muziek naar het paneel overbrengen. Als het paneel vervolgens wordt teruggeplaatst, is de muziek in de auto beschikbaar.

1GB flash-geheugen
Het 1GB flash-geheugen van het GIGA Panel biedt ruimte aan maximaal 500 tracks, wat gelijkstaat aan ruim 60 uur aan muziek. Dankzij de "drag-and-drop" interface kan het GIGA Panel eenvoudig worden gebruikt zonder extra software. De set wordt gebruiksklaar geleverd inclusief USB-kabel.

Specificaties
Het GIGA Panel biedt ook een CD-speler, inclusief een 24-bits D/A-converter, BBE MP MP3-weergaveverbetering en een EQ3 Stage2 equalizer. De versterker heeft een uitgangsvermogen van 4 x 52 watt. Het GT-design met blauwe verlichting vormt een fraaie aanvulling op elk auto-interieur en de multifunctionele draaiknop staat garant voor een veilige bediening tijdens het rijden. De adviesprijs voor de Sony GIGA-panel bedraagt € 419,-.

Gerelateerde artikelen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.