Automultimedia

Becker Cascade met CF-kaart

Becker lanceert de Cascade, een navigatiesysteem dat gebruik maakt van een CF-kaart. Op deze CF-kaart staat de route-informatie voor heel Europa en vele Points of Interest.

Met de introductie van de Cascade lanceert Becker hun eerste radionavigatiesysteem dat gebruik maakt van een CF-kaart voor de opslag van de route-informatie. Doordat Becker gebruik maakt van een CF-kaart is heel snel en simpel een update uit te voeren. Op het kaartje staat de route-informatie van 32 Europese landen en maar liefst 700.000 Points of Interest. Naast de CF-kaart heeft de Cascade een intern geheugen van 64 Mb. Nadat de route is ingesteld wordt deze op het interne geheugen opgeslagen. Het CF-kaartje zou dan kunnen worden uitgenomen en worden vervangen door een CF-kaartje met MP3-muziek.
 
Snelheidsbeperkingen
Nieuw voor Becker is het weergeven van snelheidsbeperkingen. De Cascade waarschuwt automatisch voor de geldende maximum snelheid op de weg waar je je op dat moment bevindt. Daarnaast wordt de verkeersinformatie doorgegeven dankzij de dubbele RDS-tuner. Desgewenst kan een alternatieve route worden gekozen om files te omzeilen.
 
Carkit
Voor de bediening van de Cascade kan worden gekozen voor de conventionele manier (met de knopjes op het toestel) of voor stemherkenning. Het apparaat ondersteunt 7 talen waaronder Nederlands. De gesproken routebegeleiding kan worden gesproken in het Nederlands of Vlaams. Naast de stembegeleiding worden de instructies ook weergegeven op het display dat gebruik maakt van meerkleurige verlichting. Handsfree bellen behoort ook tot de mogelijkheden dankzij de ingebouwde Bluetooth-carkit.

Gerelateerde artikelen

Stijlvol eerbetoon: Bentley Mulsanne W.O. Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

McLaren Senna voor de prijs van een Kia Picanto

Autonieuws
> Artikel lezen

Zoutstrooiers uit winterslaap gehaald tegen aanhoudende droogte

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP

Autonieuws
Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP
> Artikel lezen

Vietnamese VinFast reist wel af naar Parijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo zag je de Ferrari 812 Superfast nog nooit

Fotogalleries
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.