Automultimedia

Multifunctioneel navigatiesysteem: Garmin Nüvi

Garmin komt met een geavanceerde en compacte navigatiecomputer. De Nüvi van Garmin kan niet alleen navigeren maar het kleine apparaat is ook een MP3-speler, digitaal fotoalbum, rekenmachine en luisterboek.

We kunnen zeker stellen dat Garmin de lat weer hoger legt als het om portable navigatiesystemen gaat. De Nüvi is zeer compact (ter grootte van een pakje sigaretten) en weegt slechts 145 gram. Daarmee past de Nüvi met gemak in de binnenzak van een jas. De nüvi biedt de moderne reiziger een unieke combinatie van toepassingen: uitstekende navigatie, MP3 speler, fotoalbum, luisterboekspeler, rekenmachine, wereldklok en rekent eenvoudig valuta en eenheden om. Dit allemaal in één slank, stijlvol en eenvoudig te gebruiken apparaat. Kortom: de ultieme reisgenoot.
 
Perfecte GPS-ontvangst
Garmin maakt voor de Nüvi gebruik van de nieuwste SiRFstarIII ontvanger en levert daarmee uitzonderlijke resultaten. De Nüvi is in staat het signaal vast te houden onder de lastigste omstandigheden zoals een dik bladerdak en hoge bebouwing. Deze nieuwe ontvangsttechnologie, het hoogwaardige kaartmateriaal van NAVTEQ™, de kinderlijk eenvoudige bediening via het 3,5” aanraakscherm en het vermogen van de interne accu (4-8 uur) tezamen voorzien de gebruiker van zorgeloze navigatie.
 
Extra functies
De extra functies zijn ondergebracht in het standaard Nüvi reispakket. Dit reispakket geeft toegang tot onder meer de mp3- en luisterboekspeler. Vooral de luisterboekspeler voorziet in een ideaal tijdverdrijf tijdens lange reizen. Op internet is een groot gevarieerd aanbod aan ingesproken boeken te downloaden zodat deze tijdens het reizen afgeluisterd kunnen worden. Voor de veeleisende reiziger zijn de taal- en reisgids verkrijgbaar. De taalgids vertaalt vanuit en naar 6 talen en spreekt de woorden en zinnen uit. De reisgids geeft handige informatie en reviews over hotels, restaurants, etc. De gegevens van deze reisgids komen uit Europa’s meest succesvolle reisgidsenserie van Marco Polo.

Gerelateerde artikelen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

Volvo rijdt nieuwe S60 in de spotlights

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen op koers voor Pikes Peak-record

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen en Ford overwegen strategische alliantie

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.