Automultimedia

Nieuwe autoradio´s in de Sony Xplod-serie

Vandaag voegt Sony een nieuw designconcepten toe aan zijn succesvolle Xplod-serie, de GT-serie. Sony speelt hiermee in op de vraag naar stijlvolle autoradio´s geschikt voor alle afspeelformaten.

De producten zijn fraai vormgegeven en ontworpen voor een veilige bediening. De belangrijkste functies kunnen snel en eenvoudig worden opgeroepen via een handige draaiknop. Dit intuïtieve bedieningselement zorgt voor een betere verkeersveiligheid doordat bestuurders hun blik op de weg kunnen houden.
 
AUX-ingang
De AUX-ingang aan de voorzijde van de nieuwe modellen is compatibel met alle populaire audiospelers, waardoor muziek op een HDD-speler, MP3-speler of vanaf CD kan worden weergeven via het speakersysteem van de auto.
 
Drive-S
Alle producten in deze serie zijn voorzien van Drive-S, een door Sony ontwikkelde "fine fidelity" audioprocessor die garant staat voor de best mogelijke weergavekwaliteit.
 
Twee modellen
De GT-serie omvat twee producten, de GT200 en GT300. Beide modellen bieden Tri-Codec ondersteuning (MP3, WMA en Atrac CD) plus EQ3, dat met één druk op de knop toegang biedt tot een 3-bands equalizer. De GT300 is voorzien van de BBE MP High Definition Sound Enhancer die de weergave van MP3-, Atrac- en WMA-tracks verbetert. De GT200 kost € 139,- en voor de GT300 moet € 179,- worden betaald.

Gerelateerde artikelen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.