Automultimedia

TomTom One: goedkoopste TomTom

TomTom presenteert zijn goedkoopste alles-in-een autonavigatiesysteem tot op heden: de TomTom One. Daarmee breidt TomTom het leveringsprogramma van portable navigatiesystemen nog verder uit.

Met de introductie van de TomTom One speelt TomTom heel duidelijk in op de toenemende concurrentie. De prijzen van portable navigatiesystemen dalen enorm snel. Daardoor wordt een portable navigatiesysteem voor heel veel mensen bereikbaar. Ook TomTom komt met een ´budget´ systeem op de markt. De TomTom One is vanaf november verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 399,-. De ervaring leert echter dat adviesprijzen al snel worden genegeerd en er spannende aanbiedingen komen.
 
Touchscreen
De TomTom One is compact en weegt slechts 260 gram. Alle functies zijn te bedienen via het touchscreen-scherm. Met een zuignap is de TomTom One op de voorruit van de auto te bevestigen.
 
Benelux-kaart
Het systeem is niet voorzien van een ingebouwde harde schijf, maar de software staat op een geheugenkaartje. Standaard is daar de TeleAtlas-kaart voor de Benelux op geïnstalleerd. Wie een TomTom Plus abonnement afsluit kan tevens de actuele verkeersinformatie doorkrijgen. Via een Bluetooth-verbinding tussen telefoon en TomTom One kan die informatie per GRPS worden binnengehaald. 
 
Adviesprijs: € 399,-
TomTom´s nieuwste aanwinst is vanaf november leverbaar voor een adviesprijs van € 399,-. Voor wie meer wil, bijvoorbeeld een TomTom met ingebouwde Bleutooth-carkit, kaarten van Europa of een afstandsbediening kan kiezen voor de TomTom Go 300, 500 of 700.

Gerelateerde artikelen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

Roadtripp'n doe je het beste met deze auto's als metgezel

Autonieuws
Roadtripp'n doe je het beste met deze auto's als metgezel
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.