Automultimedia

Slimme bundel van HP: iPAQ rx1710 Navigator

HP heeft in samenwerking met ViaMichelin een slimme Navigator-bundel ontwikkelt. De PDA wordt in een houder gezet en lijkt daardoor op een TomTom Go maar kan ook als losse PDA gebruikt worden.

HP combineert hiermee diverse systemen met elkaar. Een all-in-one systeem als de TomTom Go of de Mio286/269 heeft diverse voordelen. Je hebt niet meer allerlei kabels over je dashboard lopen, je hoeft geen aparte houder te kopen en hoeft geen GPS-ontvanger te monteren. Zomaar drie voordelen van een dergelijk all-in-one systeem. Een systeem met PDA heeft als voordeel dat je naast je navigatiesysteem ook een PDA tot je beschikking hebt en dus altijd je agenda en eventueel e-mail bij de hand hebt. HP combineert deze voordelen nu met elkaar in de vorm van de iPAQ rz1710 Navigator.
 
Eenvoudige installatie
Het pakket bestaat uit een iPAQ Pocket PC en een innovatieve autohouder. In de houder is de GPS-ontvanger geïntegreerd en bovendien een speakertje ingebouwd. Je kunt heel simpel de houder op het dashoard of de voorruit monteren en de PDA in de houder plaatsen. De stekker steek je in de sigarettenaansteker en het systeem is draaiende.
 
ViaMichelin
Op het geheugenkaartje (SD-kaart) van de PDA is de software van ViaMichelin geïnstalleerd. Je bedient het systeem via het touch-screen scherm van de PDA. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ´Navigeren naar´ om een adres te kiezen of een bepaalde ´Point-of-Interest´ te selecteren. Extra POI´s zijn via de site van ViaMichelin te downloaden.
 
Scherpe prijs
Het complete all-in-one pakket is leverbaar voor een adviesprijs van € 449,-. Voor dat geld heb je een PDA, een houder (met GPS-ontvanger) en de software van ViaMichelin. Een zeer compleet pakket voor een scherpe prijs!

Gerelateerde artikelen

Licence to build: LEGO James Bond Aston Martin DB5

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Aston Martin verkiest het luchtruim

Autonieuws
> Artikel lezen

'Honkbal'-leder maakt comeback in bijgepunte Audi TT (Roadster)

Autonieuws
> Artikel lezen

Huh, Porsche 911 GT3 ook als cabrio?!

Spyshots
> Artikel lezen

'Lekkerste Toyota Supra telt 4 cilinders'

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.