Automultimedia

BMW en MINI met Spotify

Spotify geïntegreerd in BMW's en MINI's

Tijdens het rijden je eigen muziek luisteren, het kan steeds vaker. Via Bluetooth of USB-aansluitingen kunnen mobiele telefoons worden gekoppeld om de muziek af te spelen. BMW en MINI gaan een stap verder.

BMW en MINI sluiten deal met Spotify
In samenwerking met de streamingdienst Spotify kunnen toekomstige BMW- en MINI-rijders door middel van een geïntegreerde applicatie muziek luisteren via deze muziekaanbieder. Indien zij hun smartphone hebben gekoppeld, vooralsnog alleen mogelijk in combinatie met een iPhone, is de bibliotheek toegankelijk via het display. De app is opnieuw vormgegeven voor een goede integratie met de besturingssystemen van de fabrikant. Dat betekent ook dat het kan worden bediend via BMW’s iDrive of aan de hand van de MINI Controller. Handig dus!

Samengesteld
Wie de app wil gebruiken moet wel muziek hebben staan in Spotify op zijn mobiele telefoon. Door deze aan te sluiten via USB of de telefoonhouder wordt alles opgehaald door het systeem van de auto waarna deze op het centrale display verschijnt. Bestuurders kunnen hun eigen bibliotheek openen en luisteren naar zelfgemaakte lijsten.
Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

BMW en MINI sluiten deal met Spotify

Zoeken

Merk- & modeldossiers