Automultimedia

Mobiele navigatie voor Symbian UIQ telefoons

ROUTE 66 introduceert de eerste mobiele navigatie-oplossing voor Symbian UIQ telefoons. De ROUTE 66 maakt van de mobiele telefoon een navigatiesysteem. Handig en compact!

Eerder al presenteerde Route 66 een pakket voor de Symbian OS telefoons. Met de opkomst van de Symbian UIQ telefoons zoals de zoals de Sony Ericsson P800, P900, P910, P910i heeft Route 66 daar nu ook een pakket voor ontwikkeld. ROUTE 66 Mobile 2006 - Symbian UIQ is bruikbaar voor automobilisten, fietsers of voetgangers.
 
Touchscreen bediening
Door de geheel nieuwe interface staat alles in één oogopslag in het scherm, zoals richtingaanduiding voor de eerste en de daaropvolgende actie, afslagnummers, reisafstand en aankomsttijd. De bediening is eenvoudig door de functie-iconen op het touch screen die met behulp van vinger of 
stylus pen geactiveerd kunnen worden. Gesproken instructies en richtingaanwijzingen op het scherm begeleiden de gebruiker op flexibele wijze naar de bestemming. Verkeerde afslag of een afgesloten straat? Geen probleem, de software berekent de route onmiddellijk opnieuw.
 
Adreszoekmachine
Het mogelijk om meerdere persoonlijke voorkeuren in te stellen zoals soort route (kortste of snelste), het vervoermiddel (auto, fiets of te voet), de afstandseenheden (kilometers of mijlen) en de frequentie van de gesproken instructies. Verder helpt een adreszoekmachine bij het vinden van adressen middels directe ingave via het touch screen, met behulp van de stylus pen of het keyboard van bijvoorbeeld de P910. De software bevat meer dan 50.000 point-of-interest (bijv: hotels, restaurants, sportcomplexen, benzinestations, bankautomaten en musea). Deze zijn makkelijk op te zoeken, direct te bellen en kunnen als route-eindpunt worden aangegeven. Uiteraard is het ook mogelijk om adressen van contactpersonen al dan niet gesynchroniseerd via Outlook direct op te roepen voor navigatiedoeleinden.
 
3D-weergave
Naast tweedimensionale weergave van de kaart biedt de software ook de mogelijkheid om een driedimensionaal perspectief weer te geven in het scherm van de mobiele telefoon. Ook kan de kaart in meerdere tinten worden weergegeven zodat de gebruiker ook ’s avonds in de auto kan navigeren.
 
Gratis verkeersinformatie in 11 landen
Net als bij andere ROUTE 66 pakketten heeft ROUTE 66 Mobile 2006 - Symbian UIQ de ingebouwde functionaliteit om actuele verkeersinformatie op te roepen via de de ROUTE 66 website middels een GPRS verbinding. Deze ononderbroken GRATIS dienst zorgt ervoor dat de gebruiker tijdig op de hoogte is van problemen onderweg en dan met behulp van de software een alternatieve route kan kiezen. Deze dienst is inmiddels beschikbaar in België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Noorwegen, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Zweden en Zwitserland.
 
Inhoud
Het pakket bestaat uit onder andere een 128 MB geheugenkaartje, kaartlezer, autobevestiging, GPS ontvanger en een laadkabel. Het is geschikt voor alle Symbian UIQ mobiele telefoons die beschikken over een extern Memory Stick Duo slot, Bluetooth draadloze technologie, Symbian OS v7.0 of hoger en UIQ gebruikersinterface v2.0 of hoger. Hieronder vallen de volgende mobiele telefoons: Sony Ericsson (P800, P900, P910, P910i) en Motorola A1000.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen's meest verkochte product in 2017 is...

Autonieuws
Volkswagen's meest verkochte product in 2017 is...
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Ford Fiesta ST en Active bekend

Autonieuws
Prijzen nieuwe Ford Fiesta ST en Active bekend
> Artikel lezen

Gefacelifte Kia Sportage nu al naakt gespot

Spyshots
> Artikel lezen

'Audi TT Roadster en A5 Cabrio eruit, A4 Cabrio er weer in'

Autonieuws
Audi TT Roadster en A5 Cabrio eruit, A4 Cabrio er weer in
> Artikel lezen

Volkswagen koopt EV-accu's in plaats van Tesla

Autonieuws
Volkswagen koopt EV-accu's in plaats van Tesla
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.