Automultimedia

Nissan laat je nooit meer verdwalen

Nissan laat weten dat ze het woord verdwalen wel uit het woordenboek willen schrappen. Naast de TomTom GO, verschillende VDO Dayton-systemen en Nissans Birdview levert men nu ook de Navman ICN510.

Bij de Nissan-dealer heb je als consument een enorm brede keuze aan navigatiesystemen. Zo levert Nissan niet alleen hun eigen Birdview-navigatiesysteem, maar ook diverse systemen van navigatiefabrikanten. Wij hebben een overzicht gemaakt van de mogelijkheden en bovendien Nissans nieuwste aanwinst de Navman ICN510.
 
Navman ICN510
Het portable-systeem is licht van gewicht en zo compact dat het in een borstzakje van een overhemd past. Het systeem is uitgerust met een 3,5 inch TFT-kleurenscherm met touchscreenbediening. Bij Nissan is het leverbaar in twee uitvoeringen. De eerste is de ICN510 Silver met gedetailleerde kaarten van de Benelux en Europese hoofdwegen. De ICN510 Gold is uitgebreid met een afstandsbediening en gedetailleerde kaarten van heel Europa. De ICN510 Silver kost € 599,- en voor de Gold-versie moet € 699,- worden betaald.
 
TomTom Go en VDO Dayton
Al een tijdje heeft Nissan het TomTom Go systeem in haar leveringsprogramma. Ook dit systeem is portable en met een zuignap aan de voorruit de bevestigen. De TomTom Go wordt via Nissan verkocht voor € 699,-. Daarnaast heeft Nissan een uitgebreid programma aan VDO Dayton navigatiesystemen. Deze worden ingebouwd en zijn niet portable zoals de TomTom Go en Navman ICN510. De VDO-systemen zijn leverbaar vanaf € 1199,-.
 
Birdview-navigatiesysteem
Tot slot heeft Nissan nog haar eigen navigatiesysteem. Het navigatiesysteem is leverbaar af-fabriek en wordt gekenmerkt door de Birdview functie. Toen het systeem. Hierdoor zijn de situaties zo te zien, zoals je ze ook vanuit de auto ziet. geïntroduceerd was op de Nissan Primera was het redelijk uniek, maar tegenwoordig hebben al vele fabrikanten deze mogelijkheid. Het komt er kort gezegd op neer dat je over je route ´vliegt´

Gerelateerde artikelen

Nissan GT-R (Nismo) weet niet van ophouden

Spyshots
> Artikel lezen

Nissan IMx KURO: futuristische concept 'leest' jouw gedachten

Autonieuws
IMx KURO
> Artikel lezen

Nissan Xmotion Concept: Qashqai van 2030?

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'

Autonieuws
CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.