Automultimedia

Pioneer etaleert drie nieuwe mediaontvangers

Om de smartphonegebruikers en fans van digitale media in behoefte te voorzien lanceert Pioneer drie nieuwe mediaontvangers. Dit zijn de MVH-X560BT, MVH-X360BT en MVH-150UI. Drie nieuwe radio’s met een strak design en groot gebruiksgemak.

Waren we vroeger nog in de weer met CD’s die her en der in de auto verstrooid lagen, tegenwoordig gebeurt alles via andere digitale bronnen. Deze nieuwe Pioneer mediaontvangers zijn compatibel voor de iPod/iPhone, verschillende Android-smartphones, USB, draagbare MP3-spelers en tal van andere mobiele apparaten.

Keur aan functies
Alle drie de mediaontvangers zijn bedeeld met een arsenaal aan functies. De MVH-X560 BT is het paradepaardje. Dit model bezit onder meer een ingebouwde Parrot Bluetooth carkit, drie voorversterker uitgangen en MIXTRAX EZ-technologie. Dit laatste systeem is afkomstig uit de DJ-wereld en voegt overgangen en effecten toe aan je muziek om de nummers subtiel in elkaar over te laten lopen. Zo creëer je eenvoudig een puntgave afspeellijst. Ook de MVH-X360BT krijgt deze technologie mee, evenals de mogelijkheid om handsfree te bellen en draadloos muziek te streamen. Ten slotte dempt bij alle drie modellen het geluid bij een telefoongesprek.

Strakker design
De modellen zijn minimalistisch en strak vormgegeven. De MVH-X560BT beschikt tevens over een groter scherm en toetsverlichting met talloze kleurenmogelijkheden. Een kortere behuizing moet er voor zorgdragen dat de radio’s makkelijk te installeren zijn, ook waar de ruimte beperkt is. Verder is de geluidsweergave van de mediaontvangers onder handen genomen. Daarvoor staat de MOSFET 50 W x 4 versterker garant. In combinatie met de 5 Band Graphic Equaliser en Advanced Sound Retriever-technologie moet dit een kraakheldere akoestiek opleveren. De adviesprijs begint vanaf € 79,- voor de MVH-160UI en € 129,- voor de MVH-X360 BT. De prijs voor het topmodel, de MVH-X560BT is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Weg belastingvoordeel na 200.000ste Tesla

Autonieuws
> Artikel lezen

BN’ers die zo lekker gewoon zijn gebleven met hun auto

Autonieuws
BN’ers die zo lekker gewoon zijn gebleven met hun auto
> Artikel lezen

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

Autonieuws
> Artikel lezen

Maserati versterkt zich met Levante GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Toyota Supra ook op Goodwood nog altijd in een velletje

Autonieuws
Toyota Supra ook op Goodwood nog altijd in een velletje
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.