Automultimedia

Compleet infotainmentsysteem van Pioneer

Jaguar en Pioneer hebben een samen een demo-auto ontwikkeld. De sportieve X-type werd voorzien van de nodige in-car-entertainment dat prachtig werd ingebouwd.

De Jaguar waar het om gaat is een X-type 2.0D die voorzien is van een Sports Collection pakket. Dit pakket bestaat uit onder andere een voorspoiler, achterspoiler, zij-skirts, uitlaatsierstuk, honingraatgrille en 18 inch lichtmetalen velgen.
 
Kristalheldere klanken
Het interieur van dit showmodel is door Pioneer – geheel volgens de Jaguar-filosofie – uitgerust met uitsluitend de meest hoogwaardige systemen voor audio, video en navigatie. Zo koos Pioneer voor de ODR audio-installatie met de allerbeste componenten. Het design valt op door het geborstelde aluminium en het witte ‘Organic Electro Luminesence’ display. Optische kabelverbindingen, 24-bit Burr Brown DA-converters en een speciaal voor de X-TYPE opgebouwd luidsprekersysteem zorgen voor een kristalheldere weergave van alle frequenties.
 
Film kijken, muziek luisteren én navigeren tegelijk
Het high-end audiosysteem wordt aangevuld met een Pioneer AVIC-600T navigatiesysteem met DVD-technologie en gebruik maakt van één DVD voor heel Europa. De TMC-verkeersinfo wordt rechtstreeks op het scherm getoond. Indien nodig wordt een alternatieve route voorgesteld en zelfs in het buitenland is de verkeersinfo in het Nederlands. Het Touch Screen zorgt voor een snelle en veilige bediening. Dankzij de Pioneer SDV-P7 DVD-speler en de AVD-W6200 beeldschermen in de hoofdsteunen kunnen achterpassagiers rustig een film bekijken, terwijl de bestuurder naar de radio of een CD luistert, en het navigatiesysteem de route toont. Het complete systeem is volledig in het interieur geïntegreerd volgens de hoogstaande normen van Jaguar en Pioneer.

Gerelateerde artikelen

Krachtige 2.2 diesel voor Jaguar X-type

Autonieuws
Krachtige 2.2 diesel voor Jaguar X-type
> Artikel lezen

Jaguar gaat het opnieuw proberen met X-type

Autonieuws
Jaguar gaat het opnieuw proberen met X-type
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.