Automultimedia

Pioneer introduceert 13 nieuwe CD-tuners

Pioneer vervangt de hele CD-tuner instaplijn door 13 nieuwe modellen in de belangrijke prijscategorie van 129€ tot 349€. Opmerkelijk is de opmars van MP3/WMA/WAV op niet minder dan 8 toestellen.

Vier modellen zijn uitgerust met een IP-bus aansluiting waardoor zij geschikt zijn om naast de klassieke CD-wisselaar, DAB- of TV-tuner ook een I-pod® aan te sturen (door gebruik te maken van de I-pod adapter CD-IB100).
 
Koppelen aan de auto
De meerderheid van deze toestellen beschikt over een “hard wired remote” control input, waardoor de originele stuurafstandsbediening van de wagen gebruikt kan worden om de belangrijkste functies te bedienen. Deze is gemakkelijk aan te sluiten via een kabel die meestal al vanaf het stuur naar de originele fabrieksradio loopt. De toestellen vanaf de Pioneer DEH-P5700MP zijn uitgerust met een uitgang om de displayinformatie op de originele display van de wagen te tonen. Één adapter zorgt ervoor dat deze informatie doorgegeven wordt en zorgt er tevens voor dat de stuurafstandsbediening gebruikt kan worden.
 
Kleuren van display
De DEH-2700RB en de DEH-4700MPB zijn uitgerust met een VW-blauwe display en rode toetsenverlichting waardoor ze perfect in het dashboard van een Volkswagen integreren. De Pioneer DEH-P6700MP valt op door zijn 10-kleurige display en toetsenverlichting.  Om een perfecte match met de dashboardverlichting te creëren zijn de kleuren afgestemd op diverse populaire automerken en zijn er zelfs verschillende tinten binnen eenzelfde kleurenpallet beschikbaar (bvb.VW/Audi-rood, BMW-oranje, Renault-amber). De toetsen- en displayverlichting kunnen onafhankelijk van elkaar gekozen worden, zodat elke combinatie van 2 kleuren mogelijk wordt. Zo kan je kiezen voor een rode toetsenverlichting met witte display voor Audi of met blauwe display voor VW. Tenslotte beschikt de DEH-P7700MP over een diepblauwe OEL display.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Roadtripp'n doe je het beste met deze auto's als metgezel

Autonieuws
Roadtripp'n doe je het beste met deze auto's als metgezel
> Artikel lezen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.