Automultimedia

Pioneer lanceert twee nieuwe mediaontvangers

Heette het vroeger nog gewoon autoradio, tegenwoordig heb je een mediaontvanger in je dashboard gemonteerd. Pioneer lanceert twee nieuwe exemplaren die van bijna elke aansluitmogelijkheid zijn voorzien.

De Pioneer MVH-350BT en MVH-150UI laten duidelijk zien wat de trend is van audio in de auto. De CD-speler heeft namelijk moeten wijken voor mobiele connectiviteit. Tegenwoordig hebben we allerlei losse muziekhouders, van telefoon tot MP3-speler en USB-stick. Deze nieuwe enkele DIN-systemen kunnen al deze verbindingen maken. Aan de voorzijde zijn ze voorzien van een USB-poort en via aansluitkabels kan zowel de iPod, iPhone alsook een Android-toestel verbonden worden. Mocht jouw apparaat niet in dit rijtje staan, dan biedt de aux-ingang altijd nog soelaas. Heb je toch liever dat iemand anders de muziek voor je uitzoekt? Dan is altijd nog de oude vertrouwde radiotuner aanwezig.

Bluetooth
Bovenop deze features beschikt de MVH-350BT ook over een Parrot Bluetooth-module die draadloze verbinding met de audioset mogelijk maakt. Er kan natuurlijk gebeld maar ook afgespeeld worden vanaf de mobiele telefoon. Een microfoon en afstandbediening voor op het stuur worden standaard meegeleverd.

Audio
Om de geluidskwaliteit te waarborgen zijn beide systemen voorzien van een MOSFET 4x50W versterker, Advanced Sound Retriever waarmee muzikale details hersteld worden, subwoofer-uitgang en een grafische equalizer. De MVH-150UI krijgt een adviesprijs van € 79,- , voor de MVH-350BT moet € 129,- worden neergeteld.

Gerelateerde artikelen

Stijlvol eerbetoon: Bentley Mulsanne W.O. Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Zoutstrooiers uit winterslaap gehaald tegen aanhoudende droogte

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo zag je de Ferrari 812 Superfast nog nooit

Fotogalleries
> Artikel lezen

Vietnamese VinFast reist wel af naar Parijs

Autonieuws
> Artikel lezen

McLaren Senna voor de prijs van een Kia Picanto

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP

Autonieuws
Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.