Automultimedia

Mini Digital Power SoundModul voor geweldige sound

MINI levert vanaf heden een compleet op de MINI afgestemd audio-systeem onder de naam: Digital Power SoundModul. Het systeem moet volgens MINI een geweldige geluidskwaliteit leveren.

De Digital Power SoundModul is volgens MINI voor de veeleisende HiFi-liefhebber. Het is ontwikkelt is samenwerking met een leverancier van MINI en voldoet aan de kwaliteitsstandaard zoals deze binnen de BMW Group wordt gesteld. Dat zit dus wel goed.

Veel vermogen
Het systeem bestaat uit een digitale eindtrap en zes speakers. De digitale eindtraps dekt een frequentiegebied van 20 tot 30.000 Hz. De versterker levert een vermogen van maar liefst 660 watt terwijl de speakers zijn berekend op 780 watt. De speakers zijn gemaakt van titanium membramen en de tweeters zijn zelfs vloeistofgekoeld. Bovendien is het gehele systeem speciaal ontwikkeld voor de MINI en is daarbij rekening gehouden met de vormen in het interieur, rijwindgeluid etc.

Prijzig
De MINI SoundModul wordt geleverd als een optie via de MINI dealer. Die heeft 5 uur de tijd nodig om het systeem in te bouwen. De prijs bedraagt € 1.295,- excl. de inbouwkosten. Dat is prijzig maar dan heb je ook een systeem dat speciaal op de auto is afgestemd.

Gerelateerde artikelen

MINI Hatchbacks en Cabrio bijgepunt en zuiniger

Autonieuws
> Artikel lezen

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

Autonieuws
Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle
> Artikel lezen

MINI zet groot (geschut) in tijdens Dakar 2018

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

Mini Electric Classic kan verleden niet met rust laten

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.