Automultimedia

Crysler draadloos opladen

Draadloos opladen in een Chrysler

Het was de volgende stap in telefoonintegratie in auto’s: het draadloos kunnen opladen van je mobiel tijdens het rijden. En het is Chrysler dat deze mogelijkheid als eerste grote autofabrikant biedt.

Draadloos opladen in een Chrysler

Om de innovatieve oplaadfunctie te kunnen gebruiken dient de mobiele telefoon nog wel geïnstalleerd te worden in een speciale houder die eruit ziet als een beschermhoesje. Pas daarna wordt de integratie voltooid voor snoerloos bijtanken van de telefoonaccu.

Lancia
De accessoirepartner van Chrysler, Mopar, heeft het snufje ontwikkeld en zal het als eerste aanbieden in de Dodge Dart, een nieuw model dat binnenkort bij de Amerikaanse dealers arriveert en gebruikmaakt van Fiat-techniek. De Amerikanen betalen een meerprijs van € 200,- voor dit extra gemak. Later volgt het in andere modellen van Chrysler en aannemelijk is dat het draadloos oplaadsysteem na verloop van tijd ook verkrijgbaar zal zijn in modellen van Lancia en Fiat.

Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers