Automultimedia

Mio kondigt twee nieuwe navigatiesystemen aan

Mio kondigt vandaag twee nieuwe navigatiesystemen aan. De Spirit 370 bevindt zich aan de onderkant van de markt en de V575 TV zou goed mee kunnen komen met de meest luxe navigatietoestellen die er momenteel verkrijgbaar zijn.

Zowel de nieuwe Mio 370 als de Spirit V575 TV zijn uitgerust met Spirit navigatiesoftware. Deze software bevat het zogeheten IQ Routes, een intelligente toepassing die rekening houdt met verkeersopstoppingen tijdens spitsuren waardoor deze wegen vooraf al vermeden kunnen worden. TruMap is er dan weer voor de meest heldere routeaanwijzingen en een ingebouwde TMC verschaft actuele verkeersinformatie terwijl flitslocaties vooraf zijn geïnstalleerd. De functie LearnMe zorgt er vervolgens voor dat het toestel uw rijstijl en voorkeuren ‘onthoudt’ en daar rekening mee houdt tijdens het plannen van uw routes en met het berekenen van uw aankomsttijd.

TV kijken
Een andere nuttige functie is 3D-knooppuntweergave waarbij op knooppunten en kruispunten de blauwe matrixborden duidelijk in 3D worden weergegeven op het 3,5 inch scherm. Het display van de V575 is zelfs 4,7 inch groot zodat ook de verschillende entertainmentfeatures ervan goed zichtbaar kunnen worden afgespeeld. De V575 is namelijk voorzien van een dual antenne dat gratis toegang verschaft tot het kijken naar digitale televisiekanalen. Naast TV kijken is het tevens mogelijk om op het toestel films of foto’s te kijken of naar MP3’s luisteren.

Google
Voor extra content kunnen gebruikers voor beide toestellen eventueel gebruikmaken van de Google Maps ‘verzend-naar-GPS’ dienst. Via deze manier is het mogelijk een bedrijf, nuttige plaats of adres in Google Maps te zoeken en deze informatie via de MioMore Desktop 2-software direct naar het navigatiesysteem te sturen. De software kan via Flickr (gedeelde) foto’s downloaden en deze op het navigatiesysteem installeren.

Kaarten huren
Beide navigatiesystemen zijn gegarandeerd van de nieuwste kaarten dankzij Mio’s zogeheten "Laatste Kaart Garantie". Indien er een nieuwe kaart verschijnt binnen 30 dagen na aankoop kunnen gebruikers deze geheel gratis ontvangen. Daarnaast biedt Mio die ideale oplossing voor korte uitstapjes of vakanties door gebruikers de mogelijkheid te bieden kaarten voor een periode van 3, 7 of 30 dagen te huren voor slechts een fractie van de prijs van een volledige aanschaf.

Prijs en beschikbaarheid
De Spirit V575 TV is vanaf half november online verkrijgbaar in de gebruikelijke winkelketens. Zijn prijs bedraagt € 199,90. De Spirit 370 is vanaf begin november beschikbaar via Kijkshop voor een prijs van € 79,99.

Gerelateerde artikelen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat kosten deze 5 elektrische auto’s als occasion?

Autonieuws
Wat kosten deze 5 elektrische auto’s als occasion?
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept lekt uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.