Prijzen Suzuki

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Suzuki-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Suzuki in Nederland bestaat uit 7 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 37 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Suzuki

Een Suzuki rijden in Nederland kan vanaf 16.130 euro. Voor dat geld rijd je in de Suzuki Ignis 1.2 mhev comfort 61kW, de goedkoopste Suzuki van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Suzuki Across 2.5 phev style 225kW cvt aut wat daarmee de duurste Suzuki van Nederland is.

De snelste Suzuki’s?

Wil jij praktisch alle andere Suzuki’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Suzuki Across 2.5 phev style 225kW cvt aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 6.0 seconden beslist de snelst accelererende Suzuki die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Suzuki Swift 1.4 mhev sport boosterjet 105kW de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Suzuki Swift 1.4 mhev sport boosterjet 105kW bedraagt namelijk 210 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Suzuki

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Suzuki-modellen de Suzuki Across 2.5 phev style 225kW cvt aut de zwaarste is (2.510 kg) en de Suzuki Ignis 1.2 mhev comfort 61kW de lichtste (1.330 kg). En de langste? Dat is de Suzuki Swace 1.8 hev style 90kW cvt aut met een lengte van 4,66 meter. Daar tegenover staat dat de Suzuki Jimny Professional 1.5 allgrip pro 75kW de kortste Suzuki is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 3,48 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Suzuki Swace 1.8 hev select 90kW cvt aut is de laagste nieuwe Suzuki en de Suzuki Jimny Professional 1.5 allgrip pro 75kW de hoogste.

Suzuki nieuws

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers