Prijzen Subaru

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Subaru-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Subaru in Nederland bestaat uit 3 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 8 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Subaru

Een Subaru rijden in Nederland kan vanaf 44.776 euro. Voor dat geld rijd je in de Subaru XV 2.0i mhev e-boxer comfort awd 110kW cvt aut, de goedkoopste Subaru van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Subaru Forester 2.0i mhev e-boxer first edition awd 110kW cvt aut wat daarmee de duurste Subaru van Nederland is.

De snelste Subaru’s?

Wil jij praktisch alle andere Subaru’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Subaru Outback 2.5i premium awd lineartronic cvt 129kW aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 10.2 seconden beslist de snelst accelererende Subaru die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Subaru Outback 2.5i premium awd lineartronic cvt 129kW aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Subaru Outback 2.5i premium awd lineartronic cvt 129kW aut bedraagt namelijk 198 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Subaru

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Subaru-modellen de Subaru Outback 2.5i premium awd lineartronic cvt 129kW aut de zwaarste is (2.040 kg) en de Subaru XV 2.0i mhev e-boxer comfort awd 110kW cvt aut de lichtste (1.940 kg). En de langste? Dat is de Subaru Outback 2.5i premium awd lineartronic cvt 129kW aut met een lengte van 4,82 meter. Daar tegenover staat dat de Subaru XV 2.0i mhev e-boxer comfort awd 110kW cvt aut de kortste Subaru is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 4,47 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Subaru XV 2.0i mhev e-boxer comfort awd 110kW cvt aut is de laagste nieuwe Subaru en de Subaru Forester 2.0i mhev e-boxer comfort awd 110kW cvt aut de hoogste.

Subaru nieuws

Mis geen belangrijk Subaru-nieuws meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van jouw favoriete merk.

Zoeken

Merk- & modeldossiers