Prijzen Smart

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Smart-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Smart in Nederland bestaat uit 3 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 9 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Smart

Een Smart rijden in Nederland kan vanaf 23.192 euro. Voor dat geld rijd je in de Smart Fortwo EQ 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut, de goedkoopste Smart van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Smart Fortwo EQ cabrio 17.6kWh ev electric drive comfort+ 60kW aut wat daarmee de duurste Smart van Nederland is.

De snelste Smart’s?

Wil jij praktisch alle andere Smart’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Smart Fortwo EQ 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 11.6 seconden beslist de snelst accelererende Smart die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Smart Fortwo EQ 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Smart Fortwo EQ 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut bedraagt namelijk 130 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Smart

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Smart-modellen de Smart Forfour EQ 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut de zwaarste is (1.570 kg) en de Smart Fortwo EQ 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut de lichtste (1.310 kg). En de langste? Dat is de Smart Forfour EQ 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut met een lengte van 3,50 meter. Daar tegenover staat dat de Smart Fortwo EQ 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut de kortste Smart is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 2,70 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Smart Fortwo EQ cabrio 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut is de laagste nieuwe Smart en de Smart Fortwo EQ 17.6kWh ev electric drive essential 60kW aut de hoogste.

Smart nieuws

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers