Prijzen Skoda

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Skoda-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Skoda in Nederland bestaat uit 11 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 96 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Skoda

Een Skoda rijden in Nederland kan vanaf 17.090 euro. Voor dat geld rijd je in de Skoda Fabia 1.0tsi greentech active 70kW, de goedkoopste Skoda van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Skoda Enyaq iV 77kWh ev iv 80 first edition high 150kW aut wat daarmee de duurste Skoda van Nederland is.

De snelste Skoda’s?

Wil jij praktisch alle andere Skoda’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Skoda Octavia 1.4tsi phev rs iv business 180kW dsg-6 aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 7.3 seconden beslist de snelst accelererende Skoda die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Skoda Octavia 1.5tsi mhev e-tec business edition plus 110kW dsg-7 aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Skoda Octavia 1.5tsi mhev e-tec business edition plus 110kW dsg-7 aut bedraagt namelijk 230 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Skoda

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Skoda-modellen de Skoda Enyaq iV 77kWh ev iv 80 first edition high 150kW aut de zwaarste is (2.658 kg) en de Skoda Fabia 1.0tsi greentech active 70kW de lichtste (1.571 kg). En de langste? Dat is de Skoda Superb 1.5tsi greentech act business edition 110kW met een lengte van 4,87 meter. Daar tegenover staat dat de Skoda Fabia 1.0tsi greentech active 70kW de kortste Skoda is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 4,00 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Skoda Fabia 1.0tsi greentech active 70kW is de laagste nieuwe Skoda en de Skoda Kodiaq 1.5tsi greentech act sportline business 110kW dsg-7 aut de hoogste.

Skoda nieuws

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers