Prijzen Renault

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Renault-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Renault in Nederland bestaat uit 14 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 155 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Renault

Een Renault rijden in Nederland kan vanaf 7.810 euro. Voor dat geld rijd je in de Renault Twizy 6.1kWh ev live batterijhuur 12kW aut, de goedkoopste Renault van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Renault Espace 2.0dci initiale paris 7p 139kW edc aut wat daarmee de duurste Renault van Nederland is.

De snelste Renault’s?

Wil jij praktisch alle andere Renault’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Renault Twizy 6.1kWh ev live batterijhuur 12kW aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 6.1 seconden beslist de snelst accelererende Renault die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Renault Talisman 2.0dci blue dci business intens 139kW edc aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Renault Talisman 2.0dci blue dci business intens 139kW edc aut bedraagt namelijk 225 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Renault

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Renault-modellen de Renault Trafic Passenger 2.0dci t29 grand zen 107kW de zwaarste is (3.070 kg) en de Renault Twizy 6.1kWh ev intens-batterijkoop 12kW aut de lichtste (690 kg). En de langste? Dat is de Renault Trafic Passenger 2.0dci t29 grand zen 107kW met een lengte van 5,40 meter. Daar tegenover staat dat de Renault Twizy 6.1kWh ev live batterijkoop 12kW aut de kortste Renault is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 2,34 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Renault Clio 1.6 hev e-tech business zen 103kW aut is de laagste nieuwe Renault en de Renault Trafic Passenger 2.0dci t29 grand intens 125kW edc aut de hoogste.

Renault nieuws

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers